Elcomsoft Phone Viewer

Elcomsoft Phone Viewer 5.33.37389

Опис

Елкомсофт Прегледувач на телефони: Врвен форензички прегледувач за мобилни уреди

Ако барате брз, лесен форензички прегледувач кој може брзо да пристапи до информациите извлечени од мобилни уреди, резервни копии и услуги во облак, не гледајте подалеку од Elcomsoft Phone Viewer. Оваа моќна алатка поддржува различни платформи и формати на податоци, што го прави ултимативно решение за форензичарите и агенциите за спроведување на законот.

Со Elcomsoft Phone Viewer, можете лесно да прикажувате информации извлечени од локални и облак бекап произведени од уредите со iOS. Резервните копии на iTunes заштитени со лозинка може автоматски да се дешифрираат и анализираат без користење на алатки од трети страни. Ова значи дека можете брзо да пристапите до критичните податоци како што се дневници на повици, пораки, контакти, фотографии, видеа, белешки и друго.

Една од клучните придобивки од користењето на Elcomsoft Phone Viewer е неговата брзина. За разлика од другите форензички гледачи на кои може да им требаат часови или дури денови за обработка на големи количини на податоци од мобилни уреди или облак услуги како iCloud или Google Drive; овој софтвер е дизајниран да работи брзо без да се загрозува точноста или сигурноста.

Друга предност на користењето на Elcomsoft Phone Viewer е неговата разноврсност. Поддржува широк опсег на платформи вклучувајќи iOS 14.x до 4.x; Андроид 11 до 2.x; Windows Phone 8/8.1/10 Mobile; BlackBerry OS до верзија 7.x; како и десктоп оперативни системи како што се Windows (XP преку Windows 10) и macOS (до Биг Сур).

Покрај поддршката на повеќе платформи и формати на податоци; Elcomsoft Phone Viewer исто така нуди напредни функции како што се можности за пребарување клучни зборови кои им овозможуваат на истражувачите брзо да пронајдат одредени информации во големи збирки податоци. Можете исто така да ги извезувате вашите наоди во различни формати, вклучувајќи PDF извештаи кои се идеални за споделување со колегите или презентирање на суд.

Севкупно, ако барате доверлив форензички прегледувач кој е лесен за користење, но полн со напредни функции, тогаш не гледајте подалеку од Elcomsoft Phone Viewer! Со својата молскавична брзина на обработка во комбинација со поддршка за повеќе платформи/формати на податоци плус напредни можности за пребарување/извоз - овој софтвер навистина има се што им е потребно на денешните современи истражувачи!

Целосни спецификации
Издавач ElcomSoft
Страница на издавачи http://www.elcomsoft.com
Датум на издавање 2022-07-19
Датум на додавање 2022-07-19
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за резервна копија
Верзија 5.33.37389
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 696

Comments: