Virtual DJ & Karaoke Studio

Virtual DJ & Karaoke Studio 8.1.2

Windows / Next Generation Software / 267 / Целосни спецификации
Опис

Virtual DJ & Karaoke Studio е моќен софтвер кој ви овозможува да хостирате караоке, музика и видеа на вашиот компјутер. Дизајниран е и за професионални диџеи и за домашни корисници кои сакаат да создадат забавна и привлечна атмосфера за своите гости.

Со Virtual DJ & Karaoke Studio, можете лесно да мешате и репродуцирате музика од различни извори како што се MP3-датотеки, ЦД-а или дури и влезови во живо. Софтверот поддржува многу формати на датотеки, вклучувајќи MP3+CDG (со или без ZIP датотека), WAV, WMA, OGG Vorbis, FLAC, AVI, MPEG1/2/4 DivX/XviD видео датотеки.

Една од најимпресивните карактеристики на Virtual DJ & Karaoke Studio е неговата способност целосно да го приспособи екранот за вашите клиенти. Со надворешен монитор или телевизор поврзан на вашиот компјутер кој работи на софтверот, можете да прикажете текстови за караоке кои се преклопуваат со видео јамка во подвижна позадина или која било неподвижна слика по ваш избор. Можете исто така да додадете доводи на веб-камери во живо во мешавината создавајќи извонредно искуство за сите вклучени.

Друга одлична карактеристика на Virtual DJ & Karaoke Studio е нејзината интеграција со веб-апликацијата MyDjSongbook.com. Оваа ексклузивна апликација им овозможува на вашите клиенти да пребаруваат низ вашиот музички каталог директно од нивниот сопствен уред! Тие можат да бараат песни што сакаат да ги слушаат следно, па дури и да прикачуваат профилни слики што ќе ви олесни како домаќин да следите кој што бара.

Virtual DJ & Karaoke Studio работи од 1998 година и продолжува силно 22 години подоцна со нови функции кои едноставно ги нема никаде на друго место на пазарот денес. Без разлика дали организирате забава дома или водите професионална караоке вечер во бар, овој софтвер има се што ви треба за да го направи незаборавно искуство.

Клучни карактеристики:

- Поддржува многу формати на датотеки, вклучувајќи MP3+CDG (со или без ZIP датотека), WAV, WMA,

ОГГ Ворбис

- Приспособливи опции за приказ

- Интеграција на веб-камери во живо

- Интеграција на веб-базирана апликација MyDjSongbook.com

- Способности за мешање од професионален степен

Системски барања:

Оперативен систем: Windows XP/Vista/7/8/10

Процесор: Intel Pentium III/AMD Athlon XP

RAM: 512 MB RAM

Простор на хард дискот: 50 MB слободен простор

Целосни спецификации
Издавач Next Generation Software
Страница на издавачи http://www.vdj.net/
Датум на издавање 2020-06-28
Датум на додавање 2020-06-28
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за караоке
Верзија 8.1.2
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 267

Comments: