PatternMaker Viewer

PatternMaker Viewer 7.5.2

Windows / PatternMaker Software / 37533 / Целосни спецификации
Опис

Прегледувач на PatternMaker - врвното решение за ентузијасти за шиење дома

Дали сте уморни од борбата со комплицирани и скапи модели за шиење? Дали сакате да креирате ваша сопствена облека прилагодена без да се скршите? Не гледајте подалеку од PatternMaker Viewer, бесплатната, лесна алатка дизајнирана специјално за печатење шеми за додатоци.

Со PatternMaker Viewer, можете лесно да печатите обрасци со целосна големина на кој било печатач или плотер компатибилен со Windows. Нашиот софтвер вклучува ознаки за усогласување за да помогне во собирањето отпечатоци на повеќе страници, осигурувајќи дека вашата готова облека е совршена големина и пропорционална.

Но, тоа не е сè - PatternMaker Viewer вклучува и три шаблони прилагодени бесплатно: женски панталони и фитинг елече, како и збир на заменливи јаки што може да се додадат на елечето или други дезени. Можете да продолжите да ги користите овие модели онолку долго колку што сакате, потполно бесплатно!

Се разбира, разбираме дека секој ентузијаст за домашно шиење има свој уникатен стил и преференции. Затоа нудиме широк избор на дополнителни колекции на облека за купување. Без разлика дали сакате да креирате класична блуза или трендовски комбинезон, нашите колекции имаат се што ви треба за да ја оживеете вашата визија.

Па, зошто да изберете PatternMaker Viewer пред другите опции за софтвер за домашно шиење? Еве само неколку причини:

- Бесплатно: Нашиот основен софтвер е потполно бесплатен! Ќе треба да платите само ако одлучите да купите дополнителни колекции на облека.

- Лесен за користење: Го дизајниравме нашиот софтвер имајќи ја предвид едноставноста. Дури и ако сте нови за домашно шиење или компјутерски програми воопшто, нашиот интуитивен интерфејс ќе ве води низ секој чекор.

- Приспособливо: со нашите дополнителни колекции на облека и заменливи јаки, има бескрајни можности за приспособување. Создадете облека што вистински го одразува вашиот личен стил!

- Резултати со професионален квалитет: Не се задоволувајте со облека со аматерски изглед! Со прецизните мерења и ознаките за усогласување на PatternMaker Viewer, вашите готови производи ќе изгледаат како да се направени од стручен кројач.

Подготвени сте да започнете со PatternMaker Viewer? Едноставно преземете го нашиот софтвер од нашата веб-страница (внесете врска) и почнете да ги истражувате сите можности уште денес!

Целосни спецификации
Издавач PatternMaker Software
Страница на издавачи http://www.patternmaker.com/
Датум на издавање 2015-11-20
Датум на додавање 2015-11-20
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Хоби софтвер
Верзија 7.5.2
Барања за ОС Windows
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 37533

Comments: