HP LaserJet P1005 Printer Driver

HP LaserJet P1005 Printer Driver 20130415

Windows / Hewlett Packard Development Company / 99836 / Целосни спецификации
Опис

Возачот за печатач HP LaserJet P1005 е софтвер за двигател кој е дизајниран да работи со серијата печатачи HP LaserJet P1000-P1500. Овој драјвер обезбедува основни функции за печатење и е лесен за инсталирање, благодарение на неговата функција Plug and Play. Исто така, поддржува Windows 8, што го прави разноврсна опција за корисници кои го надградиле својот оперативен систем.

Ако поседувате печатач HP LaserJet P1000-P1500, потребен ви е овој софтвер за двигател за да се осигурате дека вашиот печатач работи оптимално. Возачот ја обезбедува потребната комуникација помеѓу вашиот компјутер и печатачот, овозможувајќи ви беспрекорно да печатите документи и слики.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер за двигатели е неговата функционалност за Plug and Play. Ова значи дека не ви требаат посебни технички вештини или знаење за да го инсталирате на вашиот компјутер. Едноставно поврзете го печатачот со компјутерот користејќи USB-кабел, а двигателот автоматски ќе го открие и ќе се инсталира сам.

Откако ќе се инсталира, двигателот за печатач HP LaserJet P1005 нуди основни функции за печатење како што се печатење во црно-бел или режим на сива скала. Можете исто така да ги приспособите поставките за квалитет на печатење како што се резолуцијата и типот на хартија во зависност од вашите потреби.

Друга предност на овој софтвер за драјвери е неговата компатибилност со Windows 8. Ако сте надградиле од претходната верзија на Windows или користите нов компјутер со претходно инсталиран Windows 8, овој драјвер ќе работи беспрекорно со вашиот систем.

Во однос на перформансите, двигателот за печатач HP LaserJet P1005 обезбедува сигурни резултати секогаш кога печатите нешто. Без разлика дали се работи за документ за работа или училиште или слика за лична употреба, овој двигател гарантира дека сè ќе биде јасно и јасно.

Севкупно, ако поседувате печатач од серијата HP LaserJet P1000-P1500, тогаш инсталирањето на драјверот за печатач HP LaserJet P1005 треба да биде на врвот на вашата листа на приоритети. Со неговиот лесен процес на инсталација, основните функции за печатење, компатибилноста со оперативните системи Windows 8 и доверливите перформанси, дефинитивно вреди да се размисли доколку сакате искуство со печатење без проблеми!

Целосни спецификации
Издавач Hewlett Packard Development Company
Страница на издавачи http://www.hp.com/
Датум на издавање 2016-04-20
Датум на додавање 2015-12-09
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за печатачи
Верзија 20130415
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 77
Вкупно преземања 99836

Comments: