Hoffmanns Lotto-Experte Powerball

Hoffmanns Lotto-Experte Powerball 2.0

Windows / Hoffmann Software.de / 198 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од рачно пресметување на броевите на лотаријата и анализирање на статистиката? Не гледајте подалеку од Hoffmanns Lotto-Experte Powerball, врвниот домашен софтвер за играчи на лотарија. Оваа моќна програма ви овозможува брзо и удобно да ги оценувате вашите совети за Powerball со леснотија.

Една од истакнатите карактеристики на Hoffmanns Lotto-Experte Powerball е неговата способност да ажурира податоци преку Интернет или рачно. Ова значи дека секогаш можете да бидете во тек со најновите информации, осигурувајќи се дека вашите совети се што е можно попрецизни. Дополнително, овој софтвер може да наполни до 12 компјутери со совети оптимизирани за пресметковни цели.

За оние кои се заинтересирани за статистика и случајни функции, Hoffmanns Lotto-Experte Powerball ве опфати. Со различни достапни статистички функции по случаен избор, оваа програма ви овозможува да анализирате различни анализи на графикони и да ги вклучите во пресметките за совети. Можете исто така да ги прикажете овие проценки со различни анализи на графикони.

Но, она што го издвојува овој софтвер од другите на пазарот се неговите многубројни прилагодливи параметри кои ви овозможуваат индивидуално да го контролирате. Без разлика дали се работи за прилагодување на поставките за пресметување или прилагодување на поставките за базата на податоци, Hoffmanns Lotto-Experte Powerball им дава на корисниците целосна контрола врз нивното искуство со лотаријата.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата брза и лесна алатка за анализа на профитот. Со само неколку кликања, корисниците можат да ги анализираат своите добивки и да утврдат дали постигнале голем успех! И благодарение на брзите интернет ажурирања, корисниците никогаш не треба да се грижат дали ќе пропуштат важни информации или ажурирања.

Hoffmanns Lotto-Experte Powerball, исто така, може да се пофали со сеопфатна база на податоци за сите графикони со податоци за цртање со различни статистики достапни за анализа. Ова значи дека корисниците имаат пристап до сите релевантни информации потребни кога донесуваат информирани одлуки за нивните броеви на лотарија.

Севкупно, ако барате доверливо домашно софтверско решение за брзо и лесно оценување на вашите лотариски билети, притоа инкорпорирајќи статистичка анализа во вашиот процес на донесување одлуки - тогаш не гледајте подалеку од Hoffmanns Lotto-Experte Powerball!

Целосни спецификации
Издавач Hoffmann Software.de
Страница на издавачи http://www.hoffmann-software.de
Датум на издавање 2015-12-17
Датум на додавање 2015-12-17
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Хоби софтвер
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 198

Comments: