Wondershare Streaming Audio Recorder

Wondershare Streaming Audio Recorder 2.3.5

Windows / Wondershare Software / 154098 / Целосни спецификации
Опис

Wondershare Streaming Audio Recorder е моќен софтвер за MP3 и аудио кој нуди се-во-едно решение за снимање на сè што е потребно и ги зачувува радио преносите, песните и другите омилени онлајн преноси што ги сакате. Со овој софтвер, ќе имате можност да уживате во вашите омилени во секое време со исклучителен квалитет на сите најкористени уреди без да потрошите пари.

Дали сте уморни од тоа да бидете разочарани од Wi-Fi-то на кафулето и неговата способност да бидете во тек со вашите омилени мелодии? Не гледајте подалеку од Wondershare Streaming Audio Recorder. Овој софтвер ви овозможува да снимате аудио стриминг од која било веб-локација или платформа со само еден клик. Без разлика дали се работи за музика од Spotify или Pandora, подкасти од iTunes или SoundCloud, па дури и радио емисии во живо од целиот свет - Wondershare Streaming Audio Recorder ве покрива.

Една од најдобрите карактеристики на овој софтвер е неговата способност автоматски да се дели помеѓу песните и песните за да можете да ги филтрирате рекламите и да уживате во непречено слушање. Нема секогаш да бидете таму кога ќе се појават вашите омилени радио емисии - но со функцијата за распоредувач на задачи на Wondershare Streaming Audio Recorder, не мора повеќе да се грижите дали ќе ги пропуштите. Едноставно поставете го часовникот кога сакате да започне и да заврши снимањето, како и кога програмата треба да се исклучи откако ќе ја заврши својата работа. Откако ќе се вратите, вашата омилена радио емисија ќе биде подготвена за слушање без никакви комерцијални прекини.

Но, тоа не е сè - откако ќе имате зачувана снимка на вашиот компјутер, Wondershare Streaming Audio Recorder овозможува лесни опции за прилагодување, како што се делење аудио датотеки, така што вашите омилени делови се поочигледни на снимањето. Можете исто така да добивате детали од секоја снимка, вклучувајќи име на изведувач, наслов на албум и жанр на музика автоматски додадени во ознаки кои може да се менуваат рачно доколку е потребно.

Ако создавањето приспособени рингтонови е нешто што ве интересира, тогаш не гледајте подалеку од Wondershare Streaming Audio Recorder! Со само три лесни чекори изберете една од вашите снимени песни, кликнете со десното копче, потоа изберете ја опцијата „Направи рингтон“ во менито, а потоа изберете музичко парче што ќе се појави битмапа за песната што овозможува зачувување директно на телефонот по извезувањето на рингтон.

Севкупно, овој софтвер обезбедува одлично решение за секој кој сака лесен начин да ги снима своите омилени аудио преноси без да се грижи за законитостите, бидејќи се придржува строго во законските граници што го прави безбеден за употреба од секој што сака да слуша онлајн!

Преглед

Wondershare Streaming Audio Recorder го рационализира процесот на преземање музика од различни онлајн извори за подоцна слушање. Неговиот интуитивен интерфејс ве води низ процесот, така што за кратко време ќе имате одлични плејлисти со вашата омилена музика.

Добрите

Интуитивен процес: Сè што треба да направите за да започнете со снимање на вашата омилена музика преку програмата е да притиснете на копчето „Снимај“. Откако ќе го направите тоа, програмата може автоматски да започне со снимање штом сте на интернет-страница на радио. Можете исто така да креирате плејлисти со музички видеа на сајтови како YouTube, а потоа само да ги снимате додека се репродуцираат.

Автоматско означување: секоја песна што ќе ја снимате ќе биде означена автоматски со информации вклучувајќи го името на песната, изведувачот и насловот на албумот. Ова ја прави целата ваша музика лесна за следење и не бара дополнителна работа од ваша страна.

Конс

Пробни ограничувања: оваа апликација нуди бесплатен седумдневен пробен период, но дури и тоа доаѓа со некои ограничувања. Всушност, програмата ќе ги идентификува само првите десет песни што ги снимивте, па ако не ја купите целосната верзија после тој момент, ќе останете со еден куп безимени песни.

Крајна линија

Wondershare Streaming Audio Recorder е квалитетна програма со добар сет на функции. Работи непречено, а неговиот пристапен интерфејс ја прави апликацијата податлива за корисниците на сите нивоа на искуство. Целосната лиценца чини 29 долари.

Забелешка на уредниците: Ова е преглед на пробната верзија на Wondershare Streaming Audio Recorder 2.1.

Целосни спецификации
Издавач Wondershare Software
Страница на издавачи https://secure.avangate.com/affiliate.php?ACCOUNT=WONDERSS&AFFILIATE=9996&PATH=https%3A%2F%2Fwww.wondershare.com%2F
Датум на издавање 2015-12-21
Датум на додавање 2015-12-20
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 2.3.5
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 154098

Comments: