Epubor Kindle Transfer

Epubor Kindle Transfer 1.0.0.8

Опис

Epubor Kindle Transfer: Крајното решение за пренесување и споделување на Kindle и Kobo книги

Дали сте уморни од маката да ги префрлите вашите книги Kindle или Kobo на друг уред? Дали сакате брз и лесен начин да ги споделите вашите омилени книги со семејството и пријателите? Не гледајте подалеку од Epubor Kindle Transfer, врвното решение за пренесување и споделување на вашите е-книги.

Epubor Kindle Transfer е едукативен софтвер кој ви помага брзо и лесно да ги префрлите вашите Kindle книги на друг уред со само еден клик. Без разлика дали сакате да направите резервна копија од вашите книги или да ги споделите со други, Epubor Kindle Transfer го олеснува тоа. Плус, пренесените книги стануваат без DRM, па корисниците можат да ги конвертираат во формат EPUB/PDF/MOBI/AZW/AZW3/TXT/RTF и да ги читаат на кој било уред без ограничување.

Но, тоа не е сè - Epubor Kindle Transfer исто така совршено ги поддржува книгите на Kobo. Kobo игра важна улога на пазарот на е-книги, особено во форматот EPUB и PDF. Со Epubor Kindle Transfer, можете да префрлите Kobo книги на друг уред Kobo, уред Kindle или да ги зачувате директно на вашиот компјутер. Споделувањето на книгите на Кобо со семејството и пријателите никогаш не било полесно!

Една од главните карактеристики на Epubor Kindle transfer е автоматска конверзија на формат што заштедува време при префрлање е-книги помеѓу различни уреди. Бидејќи и Kindles и Kobos поддржуваат различни формати на датотеки на е-книги, кога се префрлаат е-книги од еден уред на eReader на друг со користење на Epubor kindle transfer, тој автоматски ја конвертира еКнигата во специфични формати кои се поддржани од целните уреди на eReader без отстранување на DRM заштита од оригинални датотеки.

Процесот е едноставен: изберете го изворот на е-книга (која било папка на вашиот компјутер или директно од поврзан eReader), изберете ги целните уреди (друг kindle/KOBO/e-reader или компјутер) потоа кликнете на копчето „Пренеси“! Потребни се само неколку секунди за оваа софтверска програма да ја заврши својата работа пред да им дозволи на корисниците да ја читаат својата омилена книга на нови уреди.

Со поддршка за различни извори на книги, вклучувајќи; Kindle 3 (тастатура), Kindle 4 (5-насочен контролер), Kindle Touch, Kindle Basic,  Kindle Paperwhite,  Kindle Voyage,  Kindle за компјутер и Kindel за Mac, како и поддршка на извори на книги како што се;Kobo Mini,Kobo Touch,Ko, Glow (HD), Kob Aura (HD), Kob H2O, Kob Desktop за компјутер и Kob Desktop за Mac, Epubor kinder transfer нуди флексибилност во однос на компатибилноста на повеќе платформи.

Покрај неговите лесни карактеристики како што се конверзија на автоматски формат и кратко време на пренос, Eubour kinder transfer нуди и други бенефиции како што се:

1) Безбедна резервна копија: не се грижите за губење на важни податоци бидејќи сите пренесени датотеки се безбедно резервни копии.

2) Кориснички интерфејс: интерфејсот е интуитивен што го прави лесен дури и ако не сте технолошки такт.

3) Брза брзина: Софтверот брзо пренесува датотеки за корисниците да можат да почнат да ги читаат своите омилени е-книги веднаш откако ќе бидат префрлени.

4) Излез со висок квалитет: Конвертираните датотеки задржуваат висок квалитет дури и откако ќе бидат претворени во различни формати.

5) Достапна е бесплатна пробна верзија: Корисниците можат да го пробаат овој софтвер пред да го купат со преземање на бесплатна пробна верзија достапна на интернет.

Генерално, Eubour Kinder Transfer обезбедува ефикасно решение за оние кои сакаат брз пристап до нивните омилени е-книги преку повеќе платформи. Со својот кориснички интерфејс, лесните функции како што се конверзија на автоматски формат и кратко време на пренос, не е ни чудо зошто овој едукативен софтвер стана популарен меѓу ентузијастите на е-книги ширум светот!

Целосни спецификации
Издавач Epubor
Страница на издавачи http://www.epubor.com
Датум на издавање 2015-12-22
Датум на додавање 2015-12-22
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за е-книги
Верзија 1.0.0.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 357

Comments: