SuperTintin Skype Recorder

SuperTintin Skype Recorder 1.2.0.25

Windows / IMTiger Software / 31580 / Целосни спецификации
Опис

SuperTintin Skype Recorder е софтвер сè-во-едно кој ви овозможува да снимате видео и аудио повици од Skype во датотеки MP4. Со оваа моќна алатка, можете лесно да снимате оригинални видео и аудио податоци од Skype. Без разлика дали користите Skype за лични или деловни цели, SuperTintin е совршено решение за снимање на вашите разговори.

Како комуникациски софтвер, SuperTintin е дизајниран да им помогне на корисниците да снимаат и зачувуваат видео повици на Skype со режими слика-во-слика, рамо до рамо, одделни датотеки, само аудио, само локална веб-камера и само далечинска веб-камера. . Ова значи дека без разлика како претпочитате да ги снимате вашите разговори на Skype, SuperTintin ве покрива.

Една од најдобрите работи за SuperTintin е неговата лесна употреба. Софтверот има кориснички интерфејс што му олеснува на секој да започне да ги снима своите Skype повици со само неколку кликања. Не ви се потребни никакви технички вештини или знаење за да го користите овој софтвер – едноставно инсталирајте го на вашиот компјутер и започнете со снимање.

Друга одлична карактеристика на SuperTintin е неговата способност да поддржува разни видови Skype повици. Без разлика дали остварувате повик еден на еден или учествувате во групен видео повик со повеќе луѓе, овој софтвер може да се справи со сето тоа. Исто така, поддржува сесии за споделување екран на Skype за да можете лесно да снимате сè што се случува на вашиот екран за време на повикот.

Кога станува збор за опциите за репродукција, SuperTintin нуди неколку различни режими за да можат корисниците да го изберат оној кој најдобро им одговара. Можете да ги репродуцирате вашите снимени повици во режим на цел екран или да ја менувате големината на прозорецот по потреба. Дополнително, постојат опции за прилагодување на брзината на репродукција и нивоата на јачина на звук за да можете да го прилагодите вашето искуство со слушање.

Генерално, ако барате лесна алатка за снимање на вашите разговори на Skype – без разлика дали се лични или професионални – тогаш не гледајте подалеку од SuperTintin! Со својот широк опсег на функции и способности, заедно со неговиот кориснички интерфејс, го прават одличен избор за секој што сака висококвалитетни снимки без мака!

Целосни спецификации
Издавач IMTiger Software
Страница на издавачи http://www.imtiger.com
Датум на издавање 2015-12-23
Датум на додавање 2015-12-23
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 1.2.0.25
Барања за ОС Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 31580

Comments: