Waypoints

Waypoints 1.2

Windows / Djordje Zurovac / 154 / Целосни спецификации
Опис

Патни точки: Крајната алатка за Geocachers

Дали сте страствен геокачер кој бара алатка која ќе ви помогне да споите повеќе датотеки со геокеш во една излезна датотека? Не гледајте подалеку од Waypoints, врвниот софтвер за патувања дизајниран специјално за геокасери.

Со Waypoints, спојувањето на датотеките со геокеш никогаш не било полесно. Едноставно изберете ги вашите влезни датотеки (.gpx), одредете ја локацијата и името на вашата излезна датотека со споени геокаши и по избор изберете датотека со записи за вашите наоди. И ако користите Garmin GPS уред кој овозможува манипулација со геокешот одделно од другите точки, можете дури и да ги земете предвид вашите наоди при преносот.

Но, тоа не е сè што може да понуди Waypoints. Овој моќен софтвер овозможува и беспрекорна интеграција со апликацијата MapSource на Garmin. Откако ќе ја добиете вашата излезна датотека, едноставно вчитајте ја веднаш по стартувањето на MapSource, освен ако не е иницирана преку Waypoints.

И сега, со верзијата 1.2 на апликацијата, стартувањето од Waypoints е уште полесно од кога било досега! Сега можете да стартувате директно во апликацијата Garmin BaseCamp од самите Waypoints.

Па зошто да изберете Waypoints наместо други опции за софтвер за патување? За почеток, тој беше специјално развиен како алатка за употреба со апликацијата MapSource на Garmin - што значи дека нуди неспоредлива компатибилност и функционалност кога се користи заедно со оваа популарна програма за мапирање GPS.

Дополнително, додека постарите GPS уреди може да ги третираат точките како која било друга точка (што го отежнува препознавањето на повеќе од една датотека што содржи податоци за геокешот), поновите модели дозволуваат манипулација со геокешот одделно - што ги прави идеални кандидати за употреба со Waypoints.

Но, можеби најважно од сè е фактот што користењето на Waypoints го прави спојувањето на повеќе геокеш датотеки брзо и лесно - заштедувајќи ви време и мака, истовремено обезбедувајќи дека сите релевантни податоци се вклучени во една пригодна излезна датотека.

Значи, без разлика дали сте искусен geocacher или штотуку започнувате со ова возбудливо хоби, не заборавајте да ги проверите Waypoints денес! Со своите моќни карактеристики и кориснички интерфејс, сигурно ќе стане суштинска алатка во вашиот арсенал на софтверски опции за патување.

Целосни спецификации
Издавач Djordje Zurovac
Страница на издавачи http://zurovac.adriaportal.com
Датум на издавање 2015-12-30
Датум на додавање 2015-12-30
Категорија Патува
Под категорија GPS софтвер
Верзија 1.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Java Runtime Environment
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 154

Comments: