Star Wars mod for Minecraft

Star Wars mod for Minecraft 1.1.5

Windows / Forge Development / 12304 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте обожавател на Star Wars и Minecraft? Ако е така, тогаш модот на Star Wars за Minecraft е совршен додаток на вашето искуство со игри. Овој мод ви овозможува да се нурнете во светот на Star Wars додека играте Minecraft, давајќи ви пристап до нови предмети, оружје, па дури и ликови од саканата франшиза.

За да го инсталирате овој мод, се што ви треба е Forge 10.12.2.1147 и zip-датотеката SW mod. Откако ќе ги преземете овие две работи на вашиот компјутер, едноставно повлечете и испуштете ја zip-датотеката SW mod во вашиот. Папката minecraft/mods. Оттаму, стартувајте го Minecraft како и обично и започнете да истражувате сè што нуди овој возбудлив нов мод.

Една од највозбудливите карактеристики на овој мод е неговата способност да додава нови предмети и оружја во вашата игра. На пример, со инсталиран овој мод, можете да ракувате со светлосна сабја исто како што тоа би го правеле Џедаи Најт или Сит Лорд во филмовите! Можете исто така да користите бластери или други култни оружја од легендата на Star Wars.

Покрај овие нови ставки и оружја, овој мод додава и неколку нови ликови од Star Wars во вашиот свет на играта. Може да го сретнете самиот Дарт Вејдер додека истражувате мрачен систем на пештера или да налетате на Чубака додека талкате низ шумски биом.

Се разбира, ниту едно искуство од Star Wars не би било целосно без некои епски вселенски битки! Со овој мод инсталиран на вашиот компјутер, можете да изградите вселенски бродови кои изгледаат како да излегле директно од некој од филмовите и да се вклучите во возбудливи борби со кучиња со други играчи на интернет.

Генерално, ако барате возбудлив начин да комбинирате две сакани франшизи - Minecraft и Star Wars - тогаш не гледајте подалеку од овој неверојатен SW Mod за Minecraft! Со неговиот лесен процес на инсталација и широк спектар на функции, вклучувајќи нови предмети/оружја/ликови/вселенски бродови/борби итн., сигурно ќе обезбеди часови по часови забава за гејмерите млади и стари!

Па што чекаш? Преземете го Forge 10.12.2.1147 денес заедно со нашата zip-датотека SW Mod (достапна на нашата веб-локација) и почнете да го искусувате сето она што го има подготвено за ВАС!

Целосни спецификации
Издавач Forge Development
Страница на издавачи http://files.minecraftforge.net/
Датум на издавање 2016-01-05
Датум на додавање 2016-01-05
Категорија Игри
Под категорија Други игри
Верзија 1.1.5
Барања за ОС Windows
Барања Forge API, Minecraft version 1.7
Цена Free
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 12304

Comments: