Softink Smart Reader

Softink Smart Reader 1.0

Опис

Softink Smart Reader: Врвен софтвер за управување со библиотека

Дали сте уморни од рачно управување со вашата домашна библиотека? Дали сакате да ги организирате вашите книги на поефикасен и поефективен начин? Ако одговорот е да, тогаш Softink Smart Reader е совршено решение за вас. Овој моќен софтвер за управување со библиотека обезбедува лесна за употреба платформа за складирање и управување со сите ваши податоци за книгите.

Smart Reader е дизајниран да ви го олесни животот со обезбедување на добро организирана платформа каде што можете да ги складирате сите информации за вашите книги. Со својот кориснички интерфејс, тој ви овозможува да додавате нови книги, да ги уредувате постоечките и да ги бришете несаканите записи со само неколку кликања.

Една од најимпресивните карактеристики на Smart Reader е неговата способност да складира слики за книгите. Можете лесно да фотографирате корици од вашите книги користејќи USB веб-камери и да ги додадете директно во софтверот. Оваа функција не само што ви го олеснува идентификувањето на секоја книга, туку и додава естетски допир на вашата библиотека.

Друга одлична карактеристика што го издвојува Smart Reader од другите софтвери за управување со библиотека е неговата „Позајмица“. Со оваа функција, повеќе не треба да се грижите за следење на позајмените книги. Софтверот автоматски ве ажурира за тоа кои книги се моментално позајмени и кој ги има.

Smart Reader нуди и силни можности за филтрирање кои им овозможуваат на корисниците брзо и лесно да го најдат токму она што им треба. Можете да филтрирате по име на автор, име на издавач, па дури и по категорија, што ќе го направи без напор за корисници кои имаат големи библиотеки со стотици или илјадници наслови.

Категоризираните капацитети обезбедени од Smart Reader се уште еден одличен додаток кој им помага на корисниците да ги одржуваат своите библиотеки ефикасно организирани. Корисниците можат да ја категоризираат својата колекција врз основа на жанрови како што се фикција, нефикција или дури и поджанрови како мистерија или романтични романи.

Покрај тоа, Softink Smart Reader обезбедува капацитети за складирање на информации за авторот, така што корисниците можат лесно да ги следат делата на нивните омилени автори. Достапни се и капацитети за складирање информации за издавачите, така што корисниците можат да ги следат имињата на издавачите заедно со нивните податоци за контакт доколку е потребно.

Целокупниот Softink Smart читач е одличен избор за секој кој бара сигурно софтверско решение за управување со домашна библиотека. Тоа е лесен за користење интерфејс во комбинација со моќни функции како што се можностите за складирање слики, опциите за позајмување што го прават да се издвојува од другите слични производи на денешниот пазар.

Па зошто да чекаме? Преземете го Softink Smart читателот денес и почнете да ја организирате вашата домашна библиотека како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Softink Lab
Страница на издавачи http://softinklab.com
Датум на издавање 2016-01-14
Датум на додавање 2016-01-14
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за инвентар за дома
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 62

Comments: