TuneAero

TuneAero 1.0.2

Windows / Breakfree Audio / 30 / Целосни спецификации
Опис

TuneAero: Врвен AirPlay аудио приемник за Windows

Дали сте уморни од тоа да бидете ограничени на уредите на Apple кога станува збор за пренос на аудио на вашата локална мрежа? Не гледајте подалеку од TuneAero, врвниот аудио приемник AirPlay за Windows. Со TuneAero, можете да проследувате аудио од која било апликација на кој било систем на вашиот уред со Windows.

Што е AirPlay?

AirPlay е протокол на Apple за стриминг на медиуми на локална мрежа. Тоа им овозможува на корисниците да проследуваат аудио и видео од нивните уреди на Apple како што се iPhone, iPad, iPod Touch, Mac и Apple TV на други компатибилни уреди. Со TuneAero, можете да ги примате овие преноси на вашиот уред со Windows и да ги репродуцирате преку вашите звучници или слушалки.

Компатибилност со други системи

Не само што уредите на Apple можат да проследуваат до TuneAero, туку и апликациите како што е TuneBlade за Windows овозможуваат пренос на целото аудио на TuneAero. iTunes (Windows и Mac) исто така може да пренесува аудио директно на TuneAero. Ова значи дека без разлика кој систем го користите, можете лесно да се поврзете со TuneAero и да уживате во висококвалитетен звук.

Музички систем со повеќе простории

Една од најдобрите карактеристики на TuneAero е неговата способност да се синхронизира со други приемници во музички систем со повеќе простории. Аудио испраќачите на AirPlay, како што се iTunes (Mac и PC), TuneBlade (PC) и WHAALE (iOS) можат да проследуваат аудио истовремено на повеќе звучници во исто време. Ова им олеснува на сите во куќата или канцеларискиот простор да уживаат во омилените мелодии без да ги вознемируваат другите.

Синхронизирана репродукција на аудио и видео

TuneAero репродуцира аудио синхронизирано со кое било видео репродуцирано на iPhone, iPad, Mac и Apple TV што го прави гледањето филмови пријатно искуство без никакви проблеми со заостанување или синхронизација.

Аудио со премиум квалитет на ЦД

Со функцијата за поддршка на кодек без загуби на Tuner Aero која се справува со преноси со стапки на податоци на некомпресиран аудио квалитет на ЦД преку локална мрежа; корисниците добиваат звук со врвен квалитет на ЦД секогаш кога го користат овој софтвер.

Опции за конфигурација на повеќе звучници

Конфигурирајте го Tuner Aero за да прима повеќе преноси на Airplay, така што секој од нив се репродуцира одделно преку различни звучници/звучни картички/системски уреди лоцирани низ различни делови од куќата/канцеларискиот простор.

Алтернативно, конфигурирајте го Airplay Stream така што ќе се прикажува истовремено преку повеќе звучници/звучни картички/системски уреди лоцирани во одредени области од куќата/канцеларискиот простор.

Заклучок:

Како заклучок, Tune Aero е одличен избор доколку сакате висококвалитетен звук додека уживате во музика или гледате филмови дома или работните простори.Tuner Aero нуди многу функции, вклучувајќи компатибилност со различни системи, музички системи со повеќе простории, синхронизирана репродукција помеѓу видео и аудио, и звук со врвен квалитет на ЦД. Со својот лесен за користење интерфејс, Tuner Aero им овозможува на корисниците беспрекорно искуство кога го користат овој софтвер. Па зошто да чекате? Преземете го Tuner Aero денес!

Целосни спецификации
Издавач Breakfree Audio
Страница на издавачи http://breakfreeaudio.com/
Датум на издавање 2016-01-19
Датум на додавање 2016-01-19
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 1.0.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 30

Comments: