Yunmai Document Recognition (Demo)

Yunmai Document Recognition (Demo) 1.0

Windows / Yunmai Technology / 99 / Целосни спецификации
Опис

Yunmai Document Recognition (Demo) - Крајното решение за препознавање документи

Во денешниот брз деловен свет, управувањето со документи е клучен аспект на секоја организација. Со зголемениот обем на документи и документи што треба да се обработат, може да биде предизвик да се следи сè. Ова е местото каде што е корисно препознавањето на документи Yunmai (демо).

Yunmai Document Recognition (Demo) е моќен софтвер за препознавање документи со вграден OCR мотор. Може да извлече текст од сликата на документот и да го зачува како текстуална датотека. Овој софтвер е дизајниран како демо верзија на Yunmai Document Recognition OCR SDK, која програмерите можат да ја интегрираат во софтвер за компјутер, апликација за Android, апликација за iOS и веб-сервер.

Карактеристиката за конвертирање на слики од документи во датотеки што може да се уредуваат е широко применета во внесувањето податоци и управувањето со хартиени документи. Со способноста на Yunmai Document OCR SDK да препознава текст од повеќе од 10 јазици, вклучувајќи англиски, поедноставен кинески, традиционален кинески, француски, шпански, германски, италијански, португалски холандски дански шведски финиш и турски; ова го прави идеално решение за бизниси кои работат на глобално ниво.

Клучни карактеристики:

1. Вграден OCR мотор: Вградениот OCR мотор ви овозможува брзо да извлечете текст од сликата на кој било документ.

2. Поддршка за повеќе јазици: Yunmai Document OCR SDK поддржува повеќе од 10 јазици што го прави идеално решение за бизниси кои работат на глобално ниво.

3. Лесна интеграција: програмерите можат лесно да го интегрираат овој SDK во софтверот за компјутер или мобилните апликации без никакви проблеми.

4. Висока прецизност: Стапката на точност на Yunmai Document OCR SDK е висока што осигурува дека сите извлечени текстови се точни и без грешки.

5. Заштеда на време: со неговата способност брзо да конвертира слики во датотеки што може да се уредуваат; ова заштедува време во споредба со процесите за рачно внесување податоци.

Придобивки:

1. Подобрена ефикасност: со автоматизирање на процесот на извлекување текстови од документи; бизнисите можат да ја подобрат својата ефикасност со намалување на трошоците за рачна работна сила поврзани со процесите на внесување податоци.

2. Ефективно решение: Инвестирањето во препознавање на документи Yunmai (демо) ќе заштеди пари на вашиот бизнис на трошоците за работна сила поврзани со процесите на рачно внесување податоци, а истовремено ќе ја подобри ефикасноста.

Кој може да има корист од користењето на овој софтвер?

1. Бизниси кои се занимаваат со големи количини на документација како што се правни фирми или даватели на здравствена заштита

2. Компании кои бараат начини да ги автоматизираат нивните процеси за внесување податоци

3.Програмери кои бараат лесно интегрирано решение кое поддржува повеќе јазици

Заклучок:

In conclusion,YunmaiDocumentRecognition(Demo)isapowerfuldocumentrecognitionsoftwarewithabuilt-inOCREngine.Itcanextracttextfromtheimageofadocumentandsaveitasatextfile.ThissoftwareisdesignedasademoversionofYunmaIDocumentRecognitionOCRSDKwhichdeveloperscaneasilyintegrateintotheirPCsoftwareormobileapplications.Withitsabilitytorecognizetextfrommorethan10languagesincludingEnglish,SimplifiedChineseandTraditionalChinese,FrenchSpanishGermanItalianPortugueseDutchDanishSwedishFinishandTurkish,thismakesitidealforbusinessesoperatingglobally.Byinvestinginthissoftware,businessescanimprovetheirefficiencybyreducingmanualdataentryprocesseswhilesavingmoneyonlaborcostsassociatedwithmanualdataentryprocesses.YunmaIDocumentRecognition(Demo)istheultimatesolutionfordocumentrecognitionandwillhelpyourbusinessthriveinatoday'sfast-pacedbusinessworld!

Целосни спецификации
Издавач Yunmai Technology
Страница на издавачи http://www.yunmai.com
Датум на издавање 2016-01-20
Датум на додавање 2016-01-20
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 99

Comments: