Appandora

Appandora 3.0.1

Опис

Appandora е моќен, но лесен за користење, менаџер на уреди со iOS и Android кој им овозможува на корисниците да управуваат со медиумската содржина помеѓу нивните уреди и компјутерот. Овој сè-во-едно менаџер поддржува пристап до кој било уред iPod touch, iPhone, iPad или Android за извоз на апликации, фотографии, музика, мелодии, видеа и е-книги на вашиот компјутер за резервна копија. Со софтверот Appandora инсталиран на вашиот компјутерски систем, можете лесно да пренесувате датотеки од вашиот компјутер на уреди со iOS или Android.

Appandora е дизајнирана за корисници кои сакаат едноставно решение за управување со нивната медиумска содржина на повеќе уреди. Без разлика дали сакате да инсталирате нови апликации на вашиот уред со iOS или Android или да направите резервна копија на важни податоци од телефонот или таблетот на вашиот компјутерски систем - Appandora ве опфати.

Една од клучните карактеристики на Appandora е неговата способност да пренесува аудио датотеки вклучувајќи музика (.*MP3,*M4A), рингтон (.*M4R), аудио книга (.*M4B) помеѓу iPod/iPhone/iPad/Android и компјутер. Можете да додавате аудио датотеки од вашиот компјутер директно на уредите со iOS/Android без никакви проблеми. Правењето резервна копија на содржината на уред со iOS/Android на компјутерски систем никогаш не било полесно со интуитивниот интерфејс на Appandora.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата поддршка за различни формати на слики вклучувајќи JPG, JPEG, PNG BMP TIF TIFF. Можете да креирате нови албуми на вашиот мобилен уред и да пренесувате слики од компјутерот директно на него користејќи го корисничкиот интерфејс на Appandora.

Appandora исто така ги поддржува сите популарни видео формати како MOV M4V MP4 што значи дека управувањето со филмови ТВ прикажува музички видеа помеѓу iOS/Android уреди и компјутери никогаш не било полесно! Можете да додавате локални видео-датотеки директно на мобилни уреди без никаков проблем додека правете резервни копии на видео датотеки од iPod iPhone iPad Android на компјутер исто така е достапен.

Со софтверот Appandora инсталиран на вашиот систем - преземањето неограничени тапети на рингтонови видеа на YouTube станува без напор! Можете да репродуцирате музика директно од iPod iPhone iPad Android додека непречено креирате плејлисти за уредување помеѓу различни уреди користејќи го овој софтвер.

Како заклучок - ако барате лесно за користење, но моќно решение за управување со медиумска содржина на повеќе платформи, тогаш не гледајте подалеку од Appandora! Овој софтвер нуди сè што им е потребно на корисниците кои сакаат целосна контрола врз нивната медиумска содржина без да мора да се занимаваат со комплицирани интерфејси или збунувачки менија за поставки.

Преглед

Appandora ви дава брз начин да преземате непријателски апликации за iOS без џеилбрејк на вашиот уред. Малку е досадно да се гледа и бара iTunes да работи, но ја завршува работата. Ако сте обрнале внимание на апликација која не е достапна од продавницата на iTunes, ова преземање ќе ви помогне да ја преземете на сите ваши iOS уреди.

Иако Appandora ви дозволува да преземате апликации директно на вашите гаџети за iOS, сепак ќе ви треба верзија на iTunes за да функционира. Откако ќе ги имате двете програми, апликацијата автоматски ги чита сите поврзани гаџети и ги препознава за неколку секунди. Програмата се удвојува како пазар на апликации со стотици игри, иако некои од нив се веќе достапни за вас во продавницата на iTunes. Преземањето и инсталирањето игра функционира исто како и со десктоп програма: ја избирате играта и ја преземате, и таа се инсталира сама по себе. На програмата не и треба многу време за преземање на повеќето игри и ќе ја користи целосната брзина на Wi-Fi конекцијата на вашиот компјутер. Appandora вклучува лесно разбирливо упатство кое им кажува на дебитантите што точно треба да направат за да ја преземат нивната апликација по избор на нивниот телефон или таблет. Покрај тоа, тој работи како менаџер на уреди за да можете лесно да ги синхронизирате медиумските датотеки помеѓу вашиот iOS уред и компјутерот.

Нема многу за оваа апликација откако ќе го поминете нејзиниот пазар на апликации, но тоа е повеќе од доволно за да го заслужите преземањето. Appandora е наполнета со забавни игри и ги добива на вашиот уред без никакви икање. Ако сакате нов начин да добивате игри што не ја вклучуваат сопствената продавница на Apple, проверете го ова уредно преземање.

Целосни спецификации
Издавач Appandora
Страница на издавачи http://www.appandora.com/
Датум на издавање 2016-01-27
Датум на додавање 2016-01-27
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 3.0.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 20967

Comments: