Selectatrack Burner

Selectatrack Burner 1.3

Опис

Selectatrack Burner е моќен софтвер за MP3 и аудио кој ви овозможува да снимате CDG караоке дискови на вашиот компјутер користејќи MP3+G караоке-датотеки и кој било нормален CDR диск. Со неговата вградена продавница за песни, можете лесно и брзо да пребарувате, прегледувате, купувате и преземате MP3+G караоке песни директно на вашиот компјутер за репродукција или за снимање на CDG диск.

Овој софтвер е совршен за секој кој сака караоке и сака да создаде свои сопствени CDG дискови. Без разлика дали сте професионален диџеј или само некој кој ужива да пее заедно со пријателите дома, Selectatrack Burner има сè што ви треба за да создадете висококвалитетни караоке дискови што ќе ги импресионираат сите.

Една од клучните карактеристики на Selectatrack Burner е неговата способност да снима MP3+G караоке датотеки на CDG диск. Ова значи дека можете да ги земете сите ваши омилени песни во дигитален формат и да ги претворите во физички ЦД-а што може да се репродуцираат на која било стандардна караоке машина. И ако имате стари CD+G дискови наоколу, овој софтвер ја вклучува и можноста да ги рипувате во дигитални MP3+G-датотеки за да можат да се складираат на вашиот компјутер или да се снимат на нови ЦД-а.

Вградената продавница за песни е уште една одлична карактеристика на Selectatrack Burner. Со оваа алатка, можете да прелистувате низ илјадници висококвалитетни MP3+G песни од врвни изведувачи како Адел, Бруно Марс, Тејлор Свифт и многу повеќе. Можете да ја прегледате секоја песна пред да ја купите за да знаете што точно добивате. И штом ќе го направите вашиот избор, менаџерот за преземање го олеснува преземањето поединечни песни или цели албуми со само неколку кликања.

Selectatrack Burner е компатибилен со сите видови празни CDR и ги поддржува двата оперативни системи Windows 7/8/10 (32-битни и 64-битни). Сепак, имајте предвид дека мала количина на дискови не се способни да согоруваат/рипуваат CDG, затоа ве молиме проверете ја компатибилноста пред да купите.

Севкупниот грејач Selectatrack нуди интерфејс кој е лесен за користење што го прави создавањето прилагодени караоке ЦД-а едноставно дури и за оние кои немаат техничко знаење во софтверот за уредување аудио. Вградената продавница за песни обезбедува пристап до илјадници и илјадници песни со висок квалитет mp3 + G од врвни изведувачи што го олеснува наоѓањето музика погодна за секоја пригода од кога било досега, без разлика дали се работи за забава со пријателите дома или за забава гости на настани како што се родендени на свадби итн. .

Како заклучок, ако барате прифатлив начин да креирате прилагодени ЦД-а на Karoke, тогаш не гледајте подалеку од грејачот на Selecttrack!

Целосни спецификации
Издавач Digitop
Страница на издавачи http://www.digitopltd.com/
Датум на издавање 2016-02-09
Датум на додавање 2016-02-09
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за караоке
Верзија 1.3
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 10
Вкупно преземања 9773

Comments: