Creator NXT Pro 4

Creator NXT Pro 4 2016

Опис

Roxio Creator NXT Pro 4: Врвен софтвер за MP3 и аудио за ентузијасти за дигитални медиуми

Дали барате моќен и разноврсен софтвер кој може да ви помогне да ги подобрите, зачувате и споделувате вашите дигитални видеа, музика и фотографии на начинот на кој сакате? Не гледајте подалеку од Roxio Creator NXT Pro 4 - врвниот софтвер за MP3 и аудио за ентузијастите за дигитални медиуми.

Со Roxio Creator NXT Pro 4, можете лесно да ги уредувате вашите стандардни и HD видеа со неговите лесни за употреба алатки за уредување видео. Додајте ефекти слика во слика, наслови, записи за лизгање за да ги направите вашите видеа попривлечни. Можете дури и да го ротирате видеото со еден клик или автоматско прилагодување на бојата, осветленоста и контрастот за да бидете сигурни дека вашите видеа изгледаат најдобро.

Но, тоа не е сè - Roxio Creator NXT Pro 4 исто така ви овозможува да снимате веб-видеа од YouTube и други популарни страници на вашиот компјутер. Потоа можете да ги конвертирате да се репродуцираат на вашиот телевизор или на кој било пренослив уред како што се iPhone или iPad.

И ако треба автоматски да конвертирате DVD видео или која било друга видео датотека во претпочитан формат за лесна репродукција на Xbox One, PlayStation 4 или на најновите мобилни уреди и таблети - Roxio Creator NXT Pro 4 ве покрива. Ги конвертира видео датотеките побрзо од кога било досега!

Но, она што навистина го издвојува Roxio Creator NXT Pro 4 е неговата способност да создава ДВД-а во холивудски стил дури и во неверојатни 3D! Персонализирајте ги вашите готови филмови со приспособени стандардни и стилови на мени со висока резолуција анимирани теми и музика за секоја пригода.

Без разлика дали се работи за создавање слајдшоу за семеен одмор или правење маркетинг презентација со професионален квалитет – Roxio Creator NXT Pro 4 е совршена алатка за секој што сака да го подигне своето искуство со дигитални медиуми на следното ниво.

Главни карактеристики на Roxio Creator NXT Pro 4:

1) Лесно уредување видео: со интуитивен интерфејс што го олеснува дури и за почетници; уредувајте видеа со стандардна дефиниција (SD), како и видеа со висока дефиниција (HD) без напор.

2) Ефекти слика-во-слика: Додајте повеќе слоеви на слики еден над друг во различни големини.

3) Наслови и записи за лизгање: Додајте текстуални преклопувања како наслови на различни позиции во рамката.

4) Ротирајте го видеото со еден клик: Лесно ротирајте ги страничните снимки во режим на портрет.

5) Автоматско прилагодување на бојата/осветленоста/контрастот: Автоматски приспособете ја рамнотежата на боите/осветленоста/контрастот на снимката.

6) Снимајте стриминг веб-видеа: зачувајте ја содржината преку Интернет од YouTube итн., на локални уреди за складирање, како што се хард дискови итн., за да може да се репродуцираат подоцна без интернет конекција

7) Претворете ги видео-датотеките побрзо од кога и да било!: Претворете ги DVD-видео/веб-видео/кој било-друга-видео-датотека автоматски во претпочитани формати погодни за репродукција на различни уреди како iPad/iPod/Xbox One/PlayStation итн.,

8 ) Креирајте ДВД-а во холивудски стил дури и во неверојатни 3D!: Персонализирајте готови филмови користејќи прилагодени стилови на мени/теми/музика погодна-за-секоја-прилика-дури-во-зачудувачки-3D!

Системски барања:

Операционен систем:

Windows® Vista SP2/Windows®7 SP1/Windows®8/Windows®10 (32-битни и 64-битни)

Процесор:

Intel® Core™ Duo процесор (или еквивалентен AMD процесор)

Процесор Intel Pentium од 2 GHz

RAM меморија:

Минималната потребна RAM меморија е -1 GB

Простор на тврдиот диск:

Минималниот потребен слободен простор е -5 GB

Целосни спецификации
Издавач Roxio
Страница на издавачи http://www.roxio.com
Датум на издавање 2016-02-09
Датум на додавање 2016-02-09
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија ЦД режачи
Верзија 2016
Барања за ОС Windows, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista
Барања None
Цена $99.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 819369

Comments: