Apeaksoft iOS Unlocker

Apeaksoft iOS Unlocker 1.0.36

Windows / Apeaksoft Studio / 134 / Целосни спецификации
Опис

Apeaksoft iOS Unlocker за Mac: Крајното решение за проблемите со заклучувањето на вашиот уред со iOS

Дали ви е здодевно да бидете заклучени надвор од вашиот iPhone, iPad или iPod поради заборавени шифри? Дали имате користен iOS уред кој е заклучен со лозинката на претходниот сопственик? Или имате скршен екран и не можете да ја внесете лозинката на заклучениот екран? Ако одговорот е да, тогаш Apeaksoft iOS Unlocker за Mac е совршено решение за вас.

Apeaksoft iOS Unlocker за Mac е моќен безбедносен софтвер кој може брзо да ја избрише лозинката на заклучениот екран на вашиот iOS уред за неколку секунди. Исто така, ви овозможува да ги отстраните вашите заборавени Apple ID и лозинка за време на екранот без губење на податоци. Со овој софтвер, можете да ја вратите целосната контрола над вашиот iPhone, iPad или iPod без никакви ограничувања.

Клучни функции:

1. Брзо избришете ја лозинката за уредите со iOS

Ако ја заборавите лозинката на заклучениот екран на вашиот iPhone/iPad/iPod или имате користен уред што е заклучен со претходни шифри, Apeaksoft iOS Unlocker за Mac може да помогне брзо да се реши овој проблем. Ја брише лозинката на заклучениот екран за неколку секунди за да можете да го вратите пристапот до вашиот уред.

2. Отстранете го Apple ID Едноставно

Ако го заборавите вашиот Apple ID и неговата лозинка, Apeaksoft iOS Unlocker за Mac може лесно да го отстрани и да ви дозволи да се префрлите на нова сметка за да го активирате вашиот iPhone. По отстранувањето на Apple ID, нема да има повеќе ограничувања за контрола на вашите уреди.

3. Отстранете ја лозинката за времето на екранот

Поставките за времето на екранот се од суштинско значење кога станува збор за контрола на користењето на апликацијата на iPhone или iPad; сепак, ако некој ја заборави лозинката за времето на екранот, повеќе нема да може да го контролира користењето на апликацијата. Но, со Apeaksoft IOS отклучувач за Mac, корисниците можат да ги отстранат своите лозинки за време на екранот без да изгубат никакви податоци.

4. Лесен за употреба и безбеден

Отклучувачот Apeaksoft IOS е дизајниран имајќи ја предвид леснотијата на користење, па дури и ако некој не е запознаен со компјутерите, сепак ќе може успешно да го користи бидејќи потребни се само неколку чекори пред безбедно да ги отклучите лозинките на нивните уреди без да чува никакви информации за загриженоста за приватноста.

Зошто да изберете Apeaksoft IOS Unlocker?

Постојат многу причини зошто треба да се изберат Apeaksoft IOS отклучувачи наместо други слични софтвери достапни на интернет:

1) Брз и ефикасен: Овој софтвер работи брзо и ефикасно кога ги брише лозинките од iPhone/iPad/iPods во споредба со други слични алатки достапни на интернет.

2) Лесен за користење: Корисничкиот интерфејс е дизајниран со едноставност на ум што го прави лесен дури и за оние кои не се технолошки такт.

3) Безбедно и безбедно: Корисниците не треба да се грижат за загриженоста за приватноста бидејќи оваа алатка не чува никакви информации за нив.

4) 24/7 Поддршка на корисници: во случај корисниците да наидат на проблеми додека ја користат оваа алатка, тимот за поддршка на клиентите е секогаш подготвен 24/7 преку е-пошта или систем за поддршка за разговор во живо.

Заклучок:

Како заклучок, врвните меки отклучувачи на iOS се одличен избор кога гледате на отклучување на iPhone, iPad и iPod. Нивната брзина, леснотија на користење, безбедност и поддршка на клиентите ги прават да се истакнат меѓу другите слични алатки достапни на интернет. секому му е потребна помош за отклучување на своите iOS уреди, прво треба да се размисли за врвни меки отклучувачи на iOS!

Целосни спецификации
Издавач Apeaksoft Studio
Страница на издавачи https://www.apeaksoft.com/
Датум на издавање 2022-04-07
Датум на додавање 2022-04-07
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 1.0.36
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows 11, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 134

Comments: