Scanner Pro ActiveX SDK

Scanner Pro ActiveX SDK 9.0

Windows / Viscom Software / 559 / Целосни спецификации
Опис

Scanner Pro ActiveX SDK е моќна алатка за развивачи што им овозможува на корисниците да скенираат повеќе страници користејќи скенер со фидер, да автоматизираат зачувување на повеќестрани PDF или TIFF кога се скенира последната страница и да детектираат настани за заглавување на хартија. Овој софтвер е дизајниран за програмери кои треба да снимаат слики од сите уреди со скенер и веб-камери усогласени со TWAIN.

Со Scanner Pro ActiveX SDK, корисниците можат лесно да ја прилагодат резолуцијата на сликата на скенерот (DPI) и областа за снимање. Софтверот исто така им овозможува на корисниците да го овозможат/оневозможат внесувачот на ADF, двостраното скенирање и лентата за напредок при скенирање. Дополнително, поддржува вчитување датотеки со слики (BMP, JPG, GIF, PNG, TIFF на повеќе страници) од хард дискови.

Една од најимпресивните карактеристики на Scanner Pro ActiveX SDK е неговата способност да поддржува откривање празна страница. Корисниците можат да ја добијат вредноста на доверливост на одредени страници што им помага ефикасно да се справат со различни услови на празни страници.

Софтверот, исто така, поддржува JPEG компресија и им овозможува на корисниците да го приспособат квалитетот кога зачувуваат повик OCR2SearchableMultipagePDF методот зачувување во датотека PDF/A. Оваа функција осигурува дека се произведуваат излезни мали димензии на датотеки PDF/A.

Scanner Pro ActiveX SDK вклучува Delphi C# 2019/2015/2010 Access VB.Net 2019/2015/2010 Visual Basic Visual C и Visual FoxPro примерок код што им олеснува на програмерите со различно програмско потекло ефикасно да ја користат оваа алатка.

Overall Scanner Pro ActiveX SDK е одлична алатка за развивачи која обезбедува широк опсег на функции за снимање слики од скенери или уреди со веб-камери. Неговата способност да открива настани за заглавување хартија го прави да се издвојува меѓу другите слични алатки во својата категорија. Со својата поддршка за повеќе програмски јазици како Delphi C# 2019/2015/2010 Access VB.Net 2019/2015/2010 Visual Basic Visual C и Visual FoxPro примерок код, овој софтвер нуди голема флексибилност за програмерите кои бараат ефикасен начин за снимање слики од скенери или уреди со веб-камери додека ефикасно ги автоматизираат процесите на нивниот работен тек.

Целосни спецификации
Издавач Viscom Software
Страница на издавачи http://www.viscomsoft.com/
Датум на издавање 2020-06-30
Датум на додавање 2020-06-30
Категорија Алатки за програмери
Под категорија ActiveX
Верзија 9.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 559

Comments: