SSuite Ex-Lex Office Pro

SSuite Ex-Lex Office Pro 2.34.12

Windows / SSuite Office Software / 1589 / Целосни спецификации
Опис

SSuite Ex-Lex Office Pro: The Ultimate Business Software Suite

Дали барате сеопфатен канцелариски пакет кој може да ги задоволи сите ваши деловни потреби? Не гледајте подалеку од SSuite Ex-Lex Office Pro. Овој бесплатен премиум канцелариски пакет ги содржи сите потребни софтверски апликации за да се поттикне некој веднаш да започне од вреден студент, обичен домашен корисник, па дури и канцелариски работник со буџет.

Со својата лесна за употреба структура на менито и ограничените длабоки функции на 3 нивоа, овој софтвер е совршен за оние кои сакаат брз пристап до нивните алатки без да мора да се движат низ комплицираните интерфејси со лента. Дополнително, тој доаѓа со професионален видео-телефон од типот „peer-to-peer“ за LAN и интернет комуникации.

Интерфејсите за документи со јазичиња го олеснуваат наоѓањето на отворените документи со само еден приказ. Прегледите на малите слики ја подобруваат интеракцијата на корисникот со прикажување на целиот распоред на документот, без разлика дали креирате PDF-датотеки, документи со слики или едноставно прикажувате преглед на печатење додека го креирате вашиот важен документ, теза, писмо или роденденска картичка.

Една од најдобрите работи за SSuite Ex-Lex Office Pro е тоа што не бара Java или DotNet. Тоа е софтвер за зелена енергија што ја спасува планетата по малку!

Моќни способности за табеларни пресметки

Моќната табела вклучена во овој професионален канцелариски пакет ги има сите алатки што ви се потребни за пресметување, анализа и сумирање на податоците во нумерички извештаи или шарени графики. Целосно интегрираниот систем за помош го олеснува внесувањето сложени формули.

Можете исто така да привлекувате надворешни податоци користејќи ODBC (Отворена врска со база на податоци), да ги сортирате и да произведувате подзбирки и статистички анализи. SSuite Accel има ODBC поврзување за да можете да побарате било која база на податоци на вашиот компјутер преку SQL (Структурен јазик за пребарување).

Софтвер за зелена енергија

SSuite Ex-Lex Office Pro е софтвер за зелена енергија кој заштедува потрошувачка на енергија со користење на алгоритми за ниска употреба на процесорот, а сепак одржува одлични нивоа на перформанси. Ова значи дека не само што ќе заштедите пари на сметките за електрична енергија, туку и ќе придонесете за намалување на емисиите на јаглерод.

Компатибилност со други формати на датотеки

Овој деловен софтверски пакет поддржува многу формати на датотеки, вклучувајќи Microsoft Excel (.xls), OpenDocument Spreadsheet (.ods), CSV (.csv) и dBase (.dbf). Можете лесно да увезувате/извезувате датотеки помеѓу различни формати без да изгубите форматирање или интегритет на податоците.

Други карактеристики на SSuite Ex-Lex Office Pro:

- WordGraph - Комплетен процесор на текст

- EZPhoto Editor - Уредувач на слики

- Експресен разговор - мек телефон VoIP

- Мојата лична актовка - Менаџер за лични информации

- CleverNote PIM - Апликација за земање белешки

- Печатач за пликови - алатка за печатење пликови

- Address Book Pro - Апликација за адресар

Заклучок:

Како заклучок, ако барате достапен, но сеопфатен пакет за бизнис софтвер, тогаш не гледајте подалеку од SSuite Ex-Lex Office Pro! Со неговиот лесен за користење интерфејс и моќните способности како што се алатките за анализа на табеларни пресметки и компатибилноста со други формати на датотеки како Microsoft Excel (.xls), меѓу другото; оваа програма нуди сè што им е потребно на учениците кои работат напорно на училиште сè до професионалците кои работат во канцелариите кои се трудат максимално да не ги кршат буџетите додека сè уште ја завршуваат работата ефикасно!

Целосни спецификации
Издавач SSuite Office Software
Страница на издавачи https://www.ssuiteoffice.com/index.htm
Датум на издавање 2020-06-30
Датум на додавање 2020-06-30
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 2.34.12
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1589

Comments: