Fugawi Global Navigator

Fugawi Global Navigator 4.5.58

Windows / Northport Systems / 68282 / Целосни спецификации
Опис

Глобален навигатор Fugawi: Најдобрата алатка за навигација за копно, море и воздух

Дали сте авантурист кој сака да истражува нови места? Дали уживате во пешачење, пловење или летање? Ако е така, тогаш Fugawi Global Navigator е совршена софтверска алатка за вас. Овој едукативен софтвер е дизајниран да ви помогне да ги планирате вашите маршрути и да се движите во реално време користејќи широк спектар на дигитални мапи. Без разлика дали сте на копно, море или во воздух, Fugawi Global Navigator ве покрива.

Fugawi Global Navigator и Fugawi Marine ENC (морска верзија) се две од најпопуларните софтверски алатки за компјутер за планирање маршрути, програмирање GPS и GPS навигација во реално време. Со напредните функции и способности на Fugawi, не е ни чудо зошто му веруваат авантуристите ширум светот.

Навигација во реално време со дигитални мапи

Една од клучните карактеристики на Fugawi Global Navigator е неговата способност да се движи во реално време користејќи широк спектар на дигитални мапи. Можете да изберете од NOAA RNC графикони (Raster Navigational Charts), топографски карти или улични карти во зависност од вашите потреби. Дополнително, ако имате сопствени скенирани мапи на хартија кои сè уште не се достапни дигитално - нема проблем! Можете да ги користите и со Fugawi.

Лесно се планираат правци

Со Fugawi Global Navigator и Marine ENC планирањето на рутите никогаш не било полесно! Можете да ги планирате вашите маршрути со едноставно кликнување на точките по посакуваната патека. Откако ќе се завршат овие правци може да се вчитаат на вашиот GPS приемник за користење на терен.

Следете ги вашите авантури

Фугави, исто така, им овозможува на корисниците да ги следат нивните авантури со креирање на патокази на нивното патување кои подоцна можат да ги преземат на дигитални мапи во рамките на софтверот за цели на анализа.

Вклучено е издание на PDA!

Вклученото издание на PDA го олеснува носењето на оваа моќна алатка за навигација со себе каде и да ве води животот! Компатибилна со уредите со палм и со џебен компјутер, оваа функција им овозможува на корисниците пристап до прекрасните прикази на 3D карти додека истражуваат нови области!

Верзија 4.5 Подобрувања

Најновата верзија вклучува неодредени подобрувања или поправени грешки што ја прави оваа веќе моќна алатка уште подобра!

Заклучок:

Како заклучок, глобалниот навигатор Fuagwi е суштинска алатка за секој кој сака авантура, без разлика дали е на копно море или воздух. Вклучено издание, глобалниот навигатор Fuagwi обезбедува сè што е потребно за секоја авантура да биде успешна. Па зошто да чекаме? Добијте го глобалниот навигатор Fuagwi денес!

Целосни спецификации
Издавач Northport Systems
Страница на издавачи http://www.fugawi.com
Датум на издавање 2016-03-01
Датум на додавање 2016-03-01
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за мапи
Верзија 4.5.58
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 68282

Comments: