Survey Remover

Survey Remover 4.1.0.0

Windows / Shailendra Zade / 11267 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од тоа да бидете принудени да пополнувате онлајн анкети или да преземате игри само за да пристапите до содржината што ја сакате? Не гледајте подалеку од Survey Remover, интернет софтверот дизајниран да отстранува анкети од страници и да ги отклучува сите ваши преземања.

Многу веб-локации за плаќање по преземање (PPD) бараат од корисниците да пополнат онлајн анкети или да преземаат и инсталираат игри пред да можат да пристапат до саканите датотеки. Овие истражувања често одземаат многу време, досадни, а понекогаш дури и невозможно да се завршат. И дури и ако успеете да ги завршите, нема гаранција дека содржината што ја барате ќе биде обезбедена.

Тоа е местото каде што доаѓа Survey Remover. Со оваа моќна алатка што ви стои на располагање, можете да ги заобиколите тие досадни анкети и директно да стигнете до содржината што ја сакате. Нема повеќе да губите време на бескрајни анкетни прашања или преземање игри што заземаат драгоцен простор на вашиот уред.

Survey Remover е лесен за употреба и многу ефикасен. Едноставно инсталирајте го на вашиот уред и оставете го да ја направи својата магија. Работи на тој начин што ги анализира веб-страниците за скрипти за анкети и ги отстранува автоматски за да може да пристапите до премиум содржина без никакви проблеми.

Но, Survey Remover не е само пони со еден трик - тој нуди и низа други функции дизајнирани да го подобрат вашето искуство со прелистување. На пример, вклучува блокатор на реклами што ги отстранува досадните реклами од веб-страниците за да можете да се фокусирате на она што навистина е важно: содржината.

И ако безбедноста ве загрижува (како што би требало да биде), Survey Remover ви се врати таму. Вклучува вграден VPN (Виртуелна приватна мрежа) што ги шифрира сите податоци испратени помеѓу вашиот уред и интернет, обезбедувајќи максимална приватност и безбедност при прелистувањето.

Па зошто да чекаме? Кажете им збогум на онлајн анкетите еднаш засекогаш со Survey Remover - врвната алатка за отклучување на сите ваши преземања!

Целосни спецификации
Издавач Shailendra Zade
Страница на издавачи http://www.surveyremoveronline.com/
Датум на издавање 2016-03-01
Датум на додавање 2016-03-01
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Разно
Верзија 4.1.0.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 11267

Comments: