Skype Call Reminder

Skype Call Reminder 1.0

Windows / Software Creations / 42 / Целосни спецификации
Опис

Skype Call Reminder е моќна софтверска алатка која ви овозможува да остварувате повици на Skype на датумот и времето што ќе го изберете, потсетувајќи се себеси или другите на важни настани што не сакате да ги заборавите. Овој софтвер спаѓа во категоријата Комуникации и е дизајниран да им помогне на корисниците да останат организирани и да ги следат нивните распореди.

Со Skype Call Reminder, можете да користите компјутерски глас со текст што го внесувате или звучна датотека за пораки. Програмата ви овозможува да повикувате дневно, работни денови, викенди или само еднаш. Можете дури и да се јавите на работа за паузи, време на состаноци, прегледи на лекар или да се потсетите на родендени, предвремени отпуштања од училиште или дури и како аларм за будење наутро.

Една од најдобрите работи за оваа програма е колку е едноставно да се поставуваат времињата и да се бришат потсетниците. Ова го прави многу лесен за секој да го користи без оглед на нивната техничка експертиза. Корисничкиот интерфејс е интуитивен и јасен, така што секој може да започне веднаш без никакви проблеми.

Вреди да се напомене дека иако оваа програма првично беше направена само за забава како потсетник за време на пауза; оттогаш еволуираше во нешто многу покорисно. Сега е суштинска алатка за луѓето на кои им е потребна помош да останат организирани и на врвот на нивните распореди.

За ефективно користење на Потсетникот за повици на Skype потребно е прво да го купите софтверот пред да поставите повици на вашиот календар. Сепак, откако ќе се купат потсетниците за поставки стануваат без напор со неговиот кориснички интерфејс.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да остварува повици од вашиот компјутер директно преку услугата Skype pay-as-you-go која чини околу 3 центи за минута или преку месечни планови достапни од самиот Skype.

Како заклучок, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за потсетување која ќе ви помогне да го организирате распоредот и да обезбедите важни настани да не се заборават, тогаш не гледајте подалеку од Потсетник за повици на Skype!

Целосни спецификации
Издавач Software Creations
Страница на издавачи http://www.softwarecreations.us/index.html
Датум на издавање 2016-03-15
Датум на додавање 2016-03-15
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Барања Skype
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 42

Comments: