SWFLauncher

SWFLauncher 2.5

Опис

SWFLauncher - Крајниот Shockwave Flash Player

Дали сте уморни од мака да најдете сигурен и ефикасен плеер за вашите датотеки Shockwave Flash (.swf)? Не гледајте подалеку од SWFLauncher! Нашиот софтвер е дизајниран да ви го обезбеди најдоброто можно искуство кога ги играте вашите омилени игри и апликации, без разлика дали се складирани на вашиот компјутер или до кои се пристапува преку URL.

Со SWFLauncher, можете да оптимизирате сè, од големината на екранот до графичкиот квалитет, осигурувајќи се дека секоја игра или апликација се игра најдобро. Нудиме низа опции за приспособување, вклучувајќи боја на заднина и поставки за стартување, за да можете да го приспособите плеерот да одговара на вашите преференции.

Но, тоа не е сè - SWFLauncher вклучува и вграден прелистувач за бесплатни онлајн игри и апликации. Само со интернет конекција, можете да пристапите до стотици наслови без да го напуштите плеерот. И со нашиот пријателски кориснички интерфејс (UI), нема потреба да читате комплицирани упатства или да се борите со збунувачки менија.

Нашиот софтвер е исто така овозможен на допир за модерни уреди со Windows, што го олеснува репродукцијата во движење. И во верзијата 2.5, додадовме поддршка за повеќе од само. swf датотеки - сега можете да отворате медиумски датотеки како. png,. jpg,. jpeg и. gif директно од File Explorer!

Па зошто да изберете SWFLauncher? Еве само неколку причини:

Целосни оптимизации за уживање

Разбираме дека секоја игра или апликација има уникатни барања кога станува збор за големината на екранот и графичкиот квалитет. Затоа нудиме целосни оптимизации за да можете да уживате во секој наслов точно како што е наменет.

Бесплатни онлајн игри и апликации

Нашиот вграден прелистувач обезбедува пристап до стотици бесплатни онлајн игри и апликации - совршени за оние моменти кога барате нешто ново!

Пријателски интерфејс

Нашиот кориснички интерфејс е дизајниран имајќи ја предвид едноставноста. Нема да ви треба посебна обука или техничко знаење - едноставно отворете го плеерот и почнете да играте!

Отворете од File Explorer

Со верзијата 2.5 на SWFLauncher, отворањето медиумски датотеки никогаш не било полесно! Едноставно кликнете со десното копче на која било компатибилна датотека во File Explorer и изберете „Open with...“ - потоа изберете SWFLauncher како стандарден плеер.

Поддржува повеќе од само. swf датотеки

Знаеме дека многу корисници имаат медиумски датотеки надвор од само Shockwave Flash (.swf). Затоа додадовме поддршка за други популарни формати како. png,. jpg/.jpeg/,и.gif/.

Како заклучок: ако барате се-во-едно решение за играње датотеки на Shockwave Flash (.swf) заедно со други популарни медиумски формати додека уживате во целосни оптимизации приспособени специјално за секоја игра/апликација, заедно со пристап до стотици бесплатни онлајн игри Апликациите потоа не гледајте подалеку од SWF Launcher!

Целосни спецификации
Издавач Trialation
Страница на издавачи http://trialation.blogspot.com
Датум на издавање 2016-03-21
Датум на додавање 2016-03-21
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 2.5
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft .NET Framework 3.5; Adobe Flash 10 or higher
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 202

Comments: