PrimoPhoto

PrimoPhoto 1.0.3

Опис

PrimoPhoto за Windows е софтвер за дигитални фотографии што е дизајниран да го олесни управувањето со вашите фотографии на iPhone. Со својот кориснички интерфејс и моќните функции, PrimoPhoto ви овозможува да ги извезувате вашите фотографии од iPhone на вашиот компјутер по албум, да додавате фотографии од iPhone од кој било компјутер без iTunes, да конвертирате Live Photos и други видеа во GIF-ови што може да се споделуваат и да исчистите различни фотографии ѓубре за да го оптимизирате складирањето на вашиот iPhone.

Без разлика дали сте аматер фотограф или професионалец, PrimoPhoto има се што ви треба за подобро уживање во вашите колекции на фотографии. Еве некои од клучните карактеристики што го прават PrimoPhoto да се издвојува од другите софтвери за дигитални фотографии:

#1 Управувајте со фотографиите на iPhone лесно и веднаш

PrimoPhoto доаѓа со неверојатна колекција решенија за управување со фотографии на iPhone, iPad кои ви овозможуваат да ги ставате вашите фотографии каде што сакате со само еден клик. Можете лесно да префрлате фотографии помеѓу вашите уреди со iOS и компјутерите со Windows или Mac. Најдобриот дел е што можете да ги сортирате вашите фотографии по албум, големина на датотека, име, одземено време и повеќе.

Со интуитивниот интерфејс на PrimoPhoto и лесните алатки за користење, управувањето со големи збирки фотографии никогаш не било полесно. Можете брзо да ги најдете сликите што ги барате користејќи ја функцијата за пребарување или да ги прелистувате со помош на приказот на сликички.

# 2 Претворете ги фотографиите во живо во GIF што може да се споделуваат

Една од најкул карактеристиките на PrimoPhoto е неговата способност да конвертира Live Photos во GIF-ови што може да се споделуваат. Со само неколку кликања, можете да ја претворите секоја Live Photo во анимиран GIF што може да се сподели на iMessage, Facebook Messenger, Twitter, Slack, Tumblr и многу други платформи за социјални медиуми.

Оваа функција им олеснува на корисниците кои сакаат да ги споделат своите спомени на забавен начин со пријателите и членовите на семејството кои можеби немаат пристап до уредите на Apple или апликациите како iMessage.

#3 Ослободете простор на вашиот iPhone

Ако сте како повеќето луѓе во денешно време, веројатно секоја година правите стотици, ако не и илјадници слики на телефонот. Еве каде PrimoPhoto ни доаѓа!

Со својата прва од еден вид функција за чистење, едноставно е да се ослободи простор на вашиот телефон и да се добие повеќе простор. И работи беспрекорно со вашите верзии и уреди.

Во заклучок,

Ifyourelookingforanall-in-one solutionto manageyouriPhonephotosmoreefficientlyandeffectivelythaneverbeforethenlooknofurtherthanPrimoPhotoforWindows.Withitspowerfulfeatures,user-friendlyinterface,andseamlessintegrationwithiOSdevices,thisdigitalphoto softwareisdesignedtomeetyourneedswhether youreanamateurphotographerora professionalone.So why wait?DownloadPrimoPhototodayandenjoyabetterwaytomanageyourphotos!

Целосни спецификации
Издавач PrimoSync
Страница на издавачи https://www.primosync.com/
Датум на издавање 2016-03-29
Датум на додавање 2016-03-28
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Менаџмент на медиуми
Верзија 1.0.3
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања iTunesMobileDevice driver
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 183

Comments: