Epubor Kindle to PDF Converter

Epubor Kindle to PDF Converter 2.0.2.7

Опис

Epubor Kindle to PDF Converter: Крајното решение за конвертирање е-книги на Kindle

Дали сте уморни да бидете ограничени на читање на е-книгите на Kindle само на вашиот уред Амазон? Дали сакате слобода да ги читате вашите омилени книги на други е-читачи и таблети како што се iPad, iPhone, iPod, Kobo, Nook, уреди со Android и многу повеќе? Ако е така, Epubor Kindle to PDF Converter е совршено решение за вас.

Epubor Kindle to PDF Converter е моќен софтвер кој ви овозможува да ги конвертирате вашите Kindle е-книги кои се во mobi, azw или prc формат во PDF. Ова значи дека сега можете да ги читате сите ваши омилени книги на кој било уред што поддржува PDF-датотеки. Со овој софтвер, нема потреба од повеќе уреди само за пристап до различни типови на е-книги.

Висококвалитетна конверзија

Една од најважните карактеристики на Epubor Kindle to PDF Converter се неговите висококвалитетни способности за конверзија. Конверторот гарантира дека нема загуба на содржина за време на процесот на конверзија. Ова значи дека сите оригинални содржини и распоред ќе бидат зачувани во новата книга создадена од софтверот.

Конвертираните PDF е-книги можат автоматски да одговараат на големината на екранот на вашите уреди. Ова обезбедува беспрекорно читање без потреба постојано да зумирате или одзумирате.

Побрза брзина на конверзија

Друга одлична карактеристика на Epubor Kindle to PDF Converter е неговата брза брзина на конверзија. Можете да конвертирате една е-книга за неколку секунди и десетици во рок од неколку минути! Дополнително, поддржува сериска конверзија што им овозможува на корисниците да конвертираат многу е-книги одеднаш.

Кориснички интерфејс

Epubor Kindle to PDF Converter има кориснички интерфејс што го олеснува ефективно користење на секој со основни компјутерски вештини. Потребни се само два едноставни чекори; повлечете и испуштете или рачно додајте е-книги од вашиот компјутер во оваа прекрасна програма, а потоа кликнете на копчето „Конвертирај“ - voila! Вашата е-книга е конвертирана!

Што има ново за Epubor Kindle To Pdf Converter v2.0.2.7 - 04.07.2016?

1) Откажи „Упатство за корисник“, „Постави излезна патека“, „Регистрирај се за бесплатен пробен период“ кога првпат работи конверторот Epubor kindle во Pdf; Корисникот може да ги најде овие опции во менито „Помош“;

2) Отстранете го копчето „Регистрирај се“ „Разговор во живо“ „Facebook Share“ на лентата за навигација; Корисниците можат да се надградат и да бараат помош од менито „Помош“;

3) Променете го стандардниот јазик за прикажување според оперативниот систем на корисникот;

4) Сега е потполно бесплатно! Корисниците можат да го користат овој софтвер без никакво ограничување!

Заклучок:

Како заклучок, конверторот Epubor kindle во Pdf е одлична алатка за секој кој сака поголема флексибилност кога станува збор за читање на нивните омилени книги. Висококвалитетните конверзии обезбедуваат зачувување на сите оригинални содржини додека побрзите брзини на конверзија го прават конвертирањето на повеќе е-книги брзо и лесно. корисничкиот интерфејс го прави користењето на оваа програма едноставно дури и ако не сте упатени во технологијата. Па зошто да чекате? Преземете го конверторот epubore kindle во pdf денес и почнете да уживате во сите тие е-книги на кој било уред!

Целосни спецификации
Издавач Epubor
Страница на издавачи http://www.epubor.com
Датум на издавање 2016-04-08
Датум на додавање 2016-04-08
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за е-книги
Верзија 2.0.2.7
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6390

Comments: