Free 1D Barcode Generator

Free 1D Barcode Generator 11.0.0.2208

Windows / Han-soft Software / 1143 / Целосни спецификации
Опис

Бесплатен генератор на 1D баркод: Крајното решение за вашите потреби за баркод

Дали барате сигурен и ефикасен генератор на баркодови кој може да ви помогне брзо и лесно да креирате висококвалитетни баркодови? Не гледајте подалеку од бесплатен генератор на 1D баркод! Овој моќен софтвер е дизајниран да ги генерира и печати најпопуларните линеарни, тактови и поштенски симбологии на бар-кодови, вклучително и Codabar, Code11, Code25 семејството, Code32, Code39, Code93, EAN-2, EAN-5, EAN-8, EAN-13, UPC-A, UPC-E, код-128, EAN-128 MSI ITF DPI DPL Flattermarken Pharmacode Postnet Postbar OneCode Telepen Plessey KIX4S Planet RM4SCC FIM IATA.

Со бесплатен генератор на 1D баркод на вашите прсти, можете лесно да креирате баркодови со професионален изглед за вашите производи или услуги. Без разлика дали треба да генерирате бар-кодови за управување со залихи или за малопродажни цели, овој софтвер ве опфати. Тој нуди широк спектар на функции кои го олеснуваат создавањето висококвалитетни баркодови со само неколку кликања.

Карактеристики:

1. Печатете го симболот за баркод на хартија: Со бесплатен генератор на 1D баркод, можете лесно да го испечатите генерираниот симбол на баркод директно на хартија користејќи кој било стандарден печатач. Оваа функција го олеснува производството на физички копии од вашите баркодови без да мора да поминувате низ какви било дополнителни чекори.

2. Зачувајте го симболот на баркодот како битмап-датотека: Ако претпочитате дигитални копии од вашите бар-кодови, можете да ги зачувате како датотеки со битмапа со овој софтвер. Оваа функција ви овозможува да складирате повеќе копии од вашите баркодови на вашиот компјутер или други дигитални уреди.

3.Автоматски копирајте го симболот за баркод на таблата со исечоци: со оваа функција, можете брзо да го копирате генерираниот симбол на баркод директно во други апликации, како што се Microsoft Word или Excel. Ова го олеснува вградувањето на вашите бар-кодови во документи или табели без рачно напишете ги.

4.Поддржани се најпопуларните симболики на баркодови: Бесплатен генератор на 1D баркод ги поддржува сите главни линеарни, часовни и поштенски симболии, што го прави идеален избор за бизниси во различни индустрии.

5. Проверете ја цифрата автоматски се пресметува и додава: за да се обезбеди точност и сигурност, софтверот автоматски ги пресметува контролните цифри врз основа на индустриските стандарди. Ова помага да се спречат грешки при скенирање или читање на генерираните кодови.

6. Способност за скалирање и ротирање на симболите на баркодовите: со оваа функција, можете да ја прилагодите големината и ориентацијата на вашите генерирани кодови според вашите специфични потреби. Ова го олеснува прилагодувањето на вашиот бар-код за да одговара на различни големини на етикети или барања за печатење.

7.Поддржан е изборен текст што може да се чита од човек: покрај самиот бар-код, овој софтвер исто така дозволува да додавате текст што може да се чита од луѓе подолу или погоре.

Зошто да изберете бесплатен генератор на 1D баркод?

There are many reasons why businesses choose Free 1DBarcodeGeneratoroverotherbarcodegeneratorsoftware.Firstandforemost,it'sfree!Thismeansyoucanstartusingitrightawaywithoutanyupfrontcosts.Secondly,it'seasytouseevenifthisisyourfirsttimecreatingbarcodessinceallthemajorlinear,clocked,andpostalsymbologiesaresupported.Thirdly,it'sreliableandaccuratewithautomaticcheckdigitcalculationsbasedonindustrybestpractices.Finally,itoffersflexibilitywithfeatureslikeabilitytoscaleandrotatethebarcodestoaccommodatedifferentlabelsizesorpaperformats.

Заклучок

In conclusion ifyou'relookingforanaffordable,reliable,anduser-friendlywaytocreatehigh-qualitybarcodesthatmeetindustrybestpracticeslooknofurtherthanFree1DBarcodeGenerator.Withitswidearrayoffeaturesandsupportformostpopularlinearclocked,andpostalsymbologies,thissoftwareistheperfectsolutionforyourbusinessneeds.So why wait?DownloadFree1DBarcodeGeneratortodayandstartcreatingprofessional-lookingbarcodesthatwillhelpyoubettermanageinventory,sellproducts,andgrowyourbusiness!

Целосни спецификации
Издавач Han-soft Software
Страница на издавачи http://www.han-soft.com
Датум на издавање 2020-07-01
Датум на додавање 2020-07-01
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за печатач
Верзија 11.0.0.2208
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 1143

Comments: