Epubor ePUB to PDF Converter

Epubor ePUB to PDF Converter 2.1.0.10

Опис

Epubor ePUB во PDF конвертор: Крајното решение за конвертирање книги ePUB во PDF формати

Дали сте уморни да се борите со некомпатибилни е-читачи кои не ги поддржуваат вашите омилени книги ePUB? Дали сакате сигурно и ефикасно решение за конвертирање на вашите ePUB-датотеки во PDF формати? Не гледајте подалеку од Epubor EPUB во PDF конвертор, врвната софтверска алатка за сите ваши потреби за конверзија.

Epubor ePub конверторот е едукативен софтвер кој ви овозможува лесно и брзо да ги конвертирате книгите ePUB во PDF формати за читање на мејнстрим е-читачи како што се уредите kindle, сите Apple уреди, Nook, Kobo итн. Со оваа моќна алатка на ваше располагање , можете да уживате во читањето на вашите омилени книги на кој било уред без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Изворните датотеки EPUB откако ќе се конвертираат го имаат оригиналниот квалитет и содржина. Ништо нема да се изгуби во процесот на конверзија, гарантирајќи оптимално читање. Без разлика дали се работи за роман или учебник, конверторот Epubor ePub гарантира дека секој детал е зачуван во излезната датотека.

Една од истакнатите карактеристики на конверторот Epubor ePub е неговиот концизен и чист интерфејс за работа. И напредните компјутерски корисници и почетниците можат да го користат со удобност. Корисничкиот интерфејс го олеснува навигацијата низ различни опции и поставки без никаква конфузија или фрустрација.

Покрај тоа, ако не сте задоволни со брзината на конверзија на вашиот претходен EPUB во PDF конвертор, овој е многу посакувана замена за вас што ги претвора книгите EPUB во PDF за неколку секунди - 5x побрзо од другите! Ова значи дека дури и големи серии на датотеки може брзо да се конвертираат без никакви одложувања или прекини.

Покрај неговата молскавична брзина и дизајнот на интерфејсот лесен за користење, Epubor EPUBtoPDFConverter поддржува и режим на конверзија на серија! Тоа значи дека можете да додадете онолку PUP-книги во оваа програма штом сакате и да ги конвертирате истовремено. Оваа функција заштедува време со тоа што им дозволува на корисниците да конвертираат повеќе датотеки истовремено наместо да мора да ги прават рачно еден по еден.

Кога ќе кликнете на информациите што се поттикнуваат, папката outputPDF е-книги се појавува автоматски. Што е најважно, читателите за излез се претходно поставени за да изберете од кои вклучуваат Kindle уреди, iPad, iPhone, Kobo, Nook, Sony и читачи на компјутер.

Overall,EpuborePubconverterisapowerfulsoftwaretoolthatprovidesuserswithanall-in-one solutionforconvertingtheirEPUPbookstoPDFformats.Withitsfastconversiontimes,user-friendlyinterface,andcompatibilitywithawiderangeofdevices,thissoftwareistheperfectchoiceforeveryonefromnovicereaderswhojustwanttoreadtheirfavoritebooksontodifferentdevices,toadvanceduserswhoneedmorecontrolandcustomizationoptionsintheirconversionprocesses.So why wait? Преземете го EpuborePubconverter денес и почнете да уживате во вашата омилена книга на кој било уред, изберете!

Преглед

ePUB во PDF Converter нуди алатка за конвертирање на вашите ePUB датотеки во PDF, без разлика дали сакате да ги читате во различен формат или сакате да правите уредувања. Иако софтверот има некои проблеми и може да се расправа дали вреди да се плати трошокот во однос на некои други бесплатни опции, тој работи добро во повеќето погледи.

Добрите

Брзи конверзии: Процесот на конверзија помеѓу ePUB и PDF е релативно брз, што ви овозможува релативно брзо да ги извлечете информациите од ePUB што го имате на вашиот компјутер или од оној што сте го купиле онлајн и во PDF.

Не е премногу надуен: По иста линија, софтверот не нуди непотребни алатки. Другите апликации од оваа категорија имаат тенденција да нудат премногу алатки, кои може да ја изедат меморијата, да одземат повеќе време за навигација и да го забават вашиот компјутер. ePUB во PDF Converter е релативно рационализирана алатка која брзо ја извршува својата рекламирана задача.

Конс

Нема напредни функции или интерфејс: Иако недостатокот на вишок надуеност во софтверот е убав, тоа ја попречува севкупната моќ на оваа алатка. Без поддршка за понапредни конверзии или некоја од подеталните содржини што може да се вградат и во ePUB и во PDF датотеки, алатката има ограничувања.

Крајна линија

Ако сте заинтересирани да конвертирате ePUB-датотеки во PDF формат и ви треба алатка што може да го направи тоа брзо и без премногу опции, ова ќе го направи. Ако ви треба помоќен конвертор за објавување на десктоп, постојат други, подобри алатки таму.

Забелешка на уредниците: Ова е преглед на пробната верзија на ePUB во PDF Converter 2.1.0.5.

Целосни спецификации
Издавач Epubor
Страница на издавачи http://www.epubor.com
Датум на издавање 2016-04-14
Датум на додавање 2016-04-14
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за е-книги
Верзија 2.1.0.10
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 43552

Comments: