VDisplay

VDisplay 1.0

Опис

VDisplay е моќен софтвер за дигитални знаци што ви овозможува да прикажувате динамични информации на екранот на компјутерскиот монитор. Без разлика дали сакате да ги прикажете вашите производи, услуги или промоции, VDisplay го олеснува создавањето прекрасни прикази кои го привлекуваат вниманието на вашата публика.

Со VDisplay, можете да поврзете голем ТВ екран на вашиот компјутер за блескав приказ. Софтверот е компатибилен со кој било компјутерски хардвер, така што можете да изберете поставка што најдобро функционира за вашиот бизнис. Можете да ги користите дадените примери за распоред на екранот или да креирате сопствени распореди на екранот за неколку минути.

Една од клучните придобивки на VDisplay е тоа што не е базиран на облак. Ова значи дека е полесно да се постави и користи од другите решенија за дигитални знаци на пазарот. Сè што треба да направите е да го додадете вашиот избор на објекти на екранот, како што се видеа, фотографии и текст за да креирате приспособен приказ.

VDisplay нуди широк опсег на функции и опции за создавање привлечни прикази. Можете да ја изберете опцијата вклучен распоред за прикажување на различни прикази во одредени денови или во одредено време. Ова го олеснува прилагодувањето на вашата содржина за различна публика и настани.

На екранот може да се додадат различни објекти на екранот, вклучувајќи графикони (користејќи бази на податоци како што се Microsoft Access, SQL Server и едноставен текст CSV), фотографии/слики (поединечни ставки или цели папки како слајдшоу), текст (како што се етикети и скролачки текст во форма ), RSS вести (вести во живо што се ажурираат редовно), видеа (вклучувајќи mp4, avi и mpg), PDF документи (не е потребно Adobe PDF), тековни весници (наслови страници на популарни светски весници), временска прогноза (денес и следните неколку денови за светски локации) веб-прелистувач (прикажи која било веб-страница со изборно лизгање) и часовници во реално време (аналогни и дигитални).

Без разлика дали барате ефикасен начин за промовирање на производите во продавницата или за пренесување важни информации во канцелариски услови, VDisplay има се што ви треба. Со својот интуитивен интерфејс и моќните карактеристики, овој софтвер го олеснува создавањето на привлечни прикази кои даваат резултати.

Како заклучок, Vdisplay им нуди на бизнисите прифатливо решение за создавање динамични дисплеи со дигитални знаци без никакво техничко знаење. Корисничкиот интерфејс на софтверот им овозможува на корисниците без претходно искуство во дизајнирање графички или програмски код лесно да дизајнираат свои сопствени екрани. Vdisplay исто така нуди различни опции за прилагодување кои вклучуваат додавање графикони, текст, RSS доводи, видеа, PDF документи, тековни весници и временска прогноза, меѓу другото. тие стигнуваат до својата целна публика во оптимално време. Компатибилноста на Vdisplay со различни хардверски уреди им овозможува на бизнисите да имаат флексибилност при изборот на уред што сакаат да го користат. Офлајн можностите на софтверот им го олеснуваат на корисниците кои можеби немаат пристап до интернет конекција цело време, но сепак сакаат да работат на нивните екрани непрекинато.Vdisplay обезбедува busi има прифатливо решение за креирање дисплеи за динамични дигитални знаци без никакво техничко знаење. Корисничкиот интерфејс на софтверот им овозможува на корисниците без претходно искуство во дизајнирање графички или програмирање кодови лесно да дизајнираат свои сопствени екрани. others.Withits schedulingfeature,Vdisplayenablesbusinessesowners/managers/employees scheduletheir contentaccordingto specificdates/timesmaking surethey reachtheir targetaudienceat optimaltimes.Vdisplay'scompatibilitywith varioushardwaredevicesensuresbusinesseshaveflexibilitywhen choosingwhat devicethey wanttouse.Thesoftware'sofflinecapabilitiesmakeiteasierforuserswho maynot haveaccessinternetconnectionall timebut stillwant torun theirscreensuninterrupted

Целосни спецификации
Издавач Vulkansoft
Страница на издавачи https://vulkansoft.com/
Датум на издавање 2020-07-02
Датум на додавање 2020-07-02
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за презентација
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: