iSunshare System Genius

iSunshare System Genius 3.0.2.2

Опис

iSunshare System Genius е моќна и разновидна алатка дизајнирана да го оптимизира и забрза вашиот Windows компјутер. Тоа е се-во-едно решение кое може да скенира, испитува, исчисти непотребни датотеки, префрла датотеки за преземање на други дискови, оневозможува непотребни програми при стартување и овозможува или оневозможува услуги на Windows.

System Genius е задолжителна алатка за секој кој сака да го одржува својот компјутер да работи непречено и ефикасно. Со својот кориснички интерфејс и сеопфатните карактеристики, им олеснува на корисниците од сите нивоа да ги оптимизираат нивните перформанси на системот.

Една од клучните карактеристики на System Genius е неговата способност брзо и темелно да го скенира и испита вашиот компјутер. Може да открие какви било проблеми што може да ги забавуваат перформансите на вашиот систем, како што се непотребни датотеки како привремени датотеки, историја на скенирање, кеш, неважечки регистарски датотеки итн., кои заземаат драгоцен простор на вашиот хард диск.

Со само еден клик на копче во System Genius можете да го исчистите C Drive во еден чекор. Само оваа функција ви заштедува време со тоа што не мора рачно да пребарувате низ секоја папка барајќи непотребни датотеки што зафаќаат простор на вашиот хард диск.

Друга одлична карактеристика на System Genius е неговата способност да пренесува датотеки за преземање од стандардната локација (која е зачувана на системскиот диск) на други дискови. Ова ослободува повеќе простор на системскиот диск што помага да се подобрат севкупните перформанси.

Времето за стартување на системот може да се подобри и со System Genius бидејќи ви овозможува да ги проверувате програмите што работат автоматски при стартување. Можете лесно да го оневозможите стартниот режим за непотребни програми што ќе го направат подигањето на Windows побрзо од претходно.

Покрај овие карактеристики споменати погоре, iSunshare System Genius исто така им овозможува на корисниците можност лесно да ги овозможуваат или оневозможуваат услугите на Windows. Софтверот ги препознава сите сервисни ставки на вашиот компјутер со список што ви овозможува да ги проверите описите на статусот на авторство итн., за да можете да ги следите предлозите за софтвер брзо оневозможувајќи или овозможувајќи услуги по потреба.

Севкупното iSunshare System Genius обезбедува одлично решение за оптимизирање на секој компјутер базиран на Windows, без разлика дали се користи во домот или во работните средини!

Целосни спецификации
Издавач Shareus
Страница на издавачи https://www.shareus.com/
Датум на издавање 2020-07-02
Датум на додавање 2020-07-02
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Одржување и оптимизација
Верзија 3.0.2.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 9

Comments: