Recordify

Recordify 1.0

Опис

Recordify: Преземете ја Spotify Music бесплатно

Дали сте љубител на музика кој ужива да ги слуша вашите омилени мелодии на услугите за стриминг како Spotify и Google Play Music? Дали сакате да можете да ги зачувате тие песни офлајн и да ги слушате кога сакате, без интернет конекција? Ако е така, тогаш Recordify е совршеното решение за вас!

Recordify е иновативен софтвер за MP3 и аудио што им овозможува на корисниците да преземаат музика од популарните услуги за стриминг како Spotify и Google Play Music. Со Recordify, можете да ја зачувате секоја песна како единствена MP3 или FLAC датотека, осигурувајќи се дека вашите омилени мелодии се секогаш на дофат на раката.

Една од најдобрите работи за Recordify е неговата леснотија на користење. Едноставно инсталирајте го софтверот на вашиот компјутер, отворете Spotify или Google Play Music и почнете да ги репродуцирате вашите омилени песни. Recordify автоматски ќе ја препознае секоја песна додека се репродуцира и ќе ја зачува како посебна датотека со висок квалитет.

Но, тоа не е сè - со дополнителната функција за снимање на Recordify, можете да снимате и сè друго што се репродуцира на звучниците на вашиот компјутер. Без разлика дали се работи за епизода на подкаст или пренос во живо од YouTube, Recordify може да го сними сето тоа.

И ако сте загрижени дека ќе ја изгубите песната кои се песните откако ќе ги преземете со Recordify - немојте да бидете! Софтверот користи напредна технологија за препознавање за да ја идентификува секоја песна по име и изведувач пред да ја зачува на вашиот компјутер.

Кога станува збор за квалитетот на музиката, ентузијастите ќе бидат задоволни кога знаат дека можат да користат висококвалитетни поставки до 320 kbps кога преземаат музика со Recordify. И за оние кои бараат дури и поквалитетни звучни датотеки од MP3 што нудат - FLAC датотеките се исто така поддржани!

Па зошто да чекаме? Преземањето музика никогаш не било полесно отколку со Recordify! Пробајте го овој неверојатен софтвер денес и почнете да уживате во сите ваши омилени мелодии офлајн кога и да посакате!

Целосни спецификации
Издавач Abelssoft
Страница на издавачи http://www.abelssoft.de
Датум на издавање 2016-04-25
Датум на додавање 2016-04-25
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 330

Comments: