FSS Google Books Downloader

FSS Google Books Downloader 1.9.0.6

Windows / FreeSmartSoft / 36449 / Целосни спецификации
Опис

FSS Google Books Downloader: Крајната алатка за преземање и конвертирање книги од Google

Дали сте страствен читател кој сака да чита книги на вашиот компјутер? Дали претпочитате читање книги на вашиот десктоп или лаптоп наместо на вашиот мобилен уред? Ако одговорот е да, тогаш FSS Google Books Downloader е совршена алатка за вас. Овој лесен софтвер ви овозможува да преземате книги од Books.Google.com и да ги конвертирате во формат што може да се отвори на вашиот компјутер.

FSS Google Books Downloader е компактна апликација која е дизајнирана да враќа книги од веб-страницата со едноставно користење на адресата на веб-страницата. Исто така, може да конвертира книги во формати PDF, JPG или PNG за да ги отвори со прегледувач на слики или PDF читач. Со овој софтвер, можете да го изберете излезниот формат и да ја прилагодите резолуцијата или DPI за да ги оптимизирате параметрите за читање.

Најдобриот дел од FSS Google Books Downloader е тоа што ви овозможува да преземате милиони книги од библиотеки и издавачи ширум светот целосно бесплатно. Повеќе не мора да трошите пари за купување скапи е-книги кога можете да ги добиете бесплатно со оваа неверојатна алатка.

Клучни карактеристики:

1. Лесен за користење интерфејс: FSS Google Books Downloader има едноставен и лесен интерфејс што го прави лесен за секој да го користи.

2. Лесен: Овој софтвер е лесен и не зазема многу простор на вашиот компјутер.

3. Бесплатно преземање: со FSS Google Books Downloader, можете целосно бесплатно да преземате милиони книги од библиотеки и издавачи ширум светот.

4. Повеќекратни излезни формати: Преземените книги можете да ги конвертирате во формати PDF, JPG или PNG за да ги отворите со прегледувач на слики или PDF читач.

5. Прилагодливи параметри: можете да го изберете излезниот формат и да ја прилагодите резолуцијата или DPI за да ги оптимизирате параметрите за читање според вашите преференции.

6. Организирани излезни датотеки: Апликацијата создава нови папки со цел да ги организира излезните датотеки со слики што им олеснува на корисниците лесно да ги најдат преземените датотеки.

Како работи?

Користењето на FSS Google Books Downloader е многу лесно; се што ви треба е адреса на веб-страница на која било книга достапна во продавницата за книги на Google, која ќе се користи како влезен URL од оваа апликација. Откако ќе се внесе, апликацијата ќе започне да презема страници една по една додека сите страници не се преземат успешно. По преземањето, имате опција или да ги зачувате овие страници како слики (JPG/PNG) или да ги комбинирате овие слики заедно како pdf-датотека.

Зошто да користите FSS преземач на Google Book?

Постојат многу причини зошто некој би сакал да ја користи оваа неверојатна алатка:

1) Бесплатни преземања - Со милиони е-книги достапни на интернет преку различни извори, вклучително и google book store, тешко е да не најдете нешто доволно интересно без да потрошите пари.

2) Лесен за користење интерфејс - корисничкиот интерфејс го олеснува дури и за почетниците кои не знаат многу за компјутерите.

3) Лесен - за разлика од другите слични алатки за кои се потребни хардверски спецификации од високата класа, овој софтвер работи непречено дури и на машини од ниска класа, без да предизвикува никакви проблеми со перформансите.

4) Повеќекратни излезни формати - Корисниците имаат опција или да ги зачуваат овие страници како слики (JPG/PNG) или да ги комбинираат овие слики заедно како pdf-датотека според нивната желба

5) Прилагодливи параметри - Корисниците имаат целосна контрола врз тоа како сакаат нивните преземања да бидат оптимизирани врз основа на нивните преференции, како што е изборот на саканата резолуција/DPI итн.

6) Организирани излезни датотеки-Апликацијата автоматски создава нови папки, така што корисниците не треба да се грижат дали самите ќе ги организираат преземените датотеки.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате ефикасен начин за преземање е-книги од продавницата за книги на Google, тогаш не гледајте подалеку од преземачот на Google Book FSS. Оваа лесна, но моќна алатка нуди сè што е потребно, вклучително и повеќе опции за излезни формати заедно со прилагодливи параметри како резолуција/DPI итн. Најдобриот дел е тоа што е апсолутно бесплатно! Па што се чека? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач FreeSmartSoft
Страница на издавачи http://freesmartsoft.com
Датум на издавање 2016-04-26
Датум на додавање 2016-04-25
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за е-книги
Верзија 1.9.0.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 36449

Comments: