FSS Google Maps Downloader

FSS Google Maps Downloader 2.0.9.2

Windows / FreeSmartSoft / 6014 / Целосни спецификации
Опис

FSS Google Maps Downloader - вашиот врвен придружник за патување

Дали планирате патување на егзотична локација и сакате да имате пристап до Google Maps дури и кога сте офлајн? Дали сакате да креирате сопствени сопствени мапи на вашите омилени места? Ако одговорот е да, тогаш FSS Google Maps Downloader е совршена алатка за вас.

FSS Google Maps Downloader е бесплатен софтвер кој им овозможува на корисниците да преземаат слики со висока резолуција од Google Maps и да ги зачуваат на нивниот компјутер. Овој софтвер е дизајниран за патници кои сакаат да имаат пристап до мапи дури и кога не се поврзани на интернет. Со FSS Google Maps Downloader, корисниците можат лесно да преземаат и нормални и сателитски карти на која било локација во светот.

Интерфејсот на овој софтвер е едноставен и лесен за користење, што го прави лесен за секој да го користи. Програмата работи непречено на сите верзии на Windows без да троши премногу системски ресурси. Покрај тоа, тој е сосема безбеден бидејќи нема шпионски или рекламни софтвер вклучени во инсталациониот пакет.

Како работи FSS Google Maps Downloader?

Користењето на FSS Google Maps Downloader е многу лесно. Сè што ви треба е интернет конекција и координатите или адресата на локацијата што сакате да ја преземете. Откако ќе ги внесете овие детали во програмата, таа автоматски ќе започне да презема слики со висока резолуција од Google Maps.

Можете да изберете помеѓу нормални мапи или сателитски карти во зависност од вашата желба. Преземените слики се зачувуваат во JPEG формат кој може да се гледа со кој било прегледувач на слики инсталиран на вашиот компјутер.

Што го прави уникатен FSS Google Maps Downloader?

Постојат неколку карактеристики што го прават преземачот на Google Map FSS да се издвојува од другите слични програми достапни на интернет:

1) Бесплатно: За разлика од другите алатки за преземање карти достапни на интернет, преземачот на мапи на Google FSS е потполно бесплатен без скриени трошоци или такси.

2) Лесен за користење: интерфејсот на овој софтвер е дизајниран имајќи ја предвид неговата целна публика - патници кои можеби не се технолошки познавачи, но сепак им треба пристап до офлајн мапи додека патуваат.

3) Висококвалитетни слики: преземените слики се со висока резолуција што значи дека може да се зумира без губење на јасноста или квалитетот.

4) Безбедно: Нема вклучен шпионски софтвер или рекламен софтвер во оваа програма што го прави целосно безбеден за компјутерите на корисниците

5) Приспособливо: Корисниците можат да ги приспособат своите преземања со избирање помеѓу нормални и сателитски прикази во зависност од нивните потреби

6) Офлајн пристап: Откако ќе се преземат, корисниците можат да ги гледаат овие слики офлајн користејќи кој било прегледувач на слики инсталиран на нивниот компјутер

7) Поддршка за повеќе јазици: Овој софтвер поддржува повеќе јазици, вклучувајќи англиски, француски, германски, шпански, меѓу другите, што го прави достапен на глобално ниво

Кој треба да користи FSS google map downloader?

Преземачот на мапи на Google Fss е дизајниран имајќи ги предвид патниците кои можеби немаат секогаш пристап до интернет конекција додека патуваат, но сепак им треба пристап до офлајн карти. Корисно е и за луѓе кои сакаат приспособени висококвалитетни слики на одредени локации како што се фотографи, истражувачи итн.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате сигурна алатка која овозможува преземање висококвалитетни офлајн мапи од Google, тогаш не гледајте подалеку од преземачот на мапи на fss google. Бесплатен е, лесен за употреба, приспособлив, безбеден и нуди поддршка на повеќе јазици. Па зошто да чекаме? Преземете го преземачот на мапи на fss google денес и уживајте во искуството на патување без проблеми!

Целосни спецификации
Издавач FreeSmartSoft
Страница на издавачи http://freesmartsoft.com
Датум на издавање 2016-04-26
Датум на додавање 2016-04-25
Категорија Патува
Под категорија Мапи
Верзија 2.0.9.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 6014

Comments: