CouponCabin Sidekick

CouponCabin Sidekick 1.0.6

Опис

CouponCabin Sidekick: Крајната екстензија на прелистувачот за готовина и купони

Дали сте уморни од пропуштање на готовина и купони кога купувате онлајн? Дали сакате лесен и без проблеми начин да заработите готовина без да посетувате повеќе веб-локации? Не гледајте подалеку од CouponCabin Sidekick, бесплатната екстензија на прелистувачот што ќе го револуционизира начинот на кој купувате онлајн.

Што е CouponCabin Sidekick?

CouponCabin Sidekick е екстензија на прелистувачот што им помага на купувачите да заработат готовина и да најдат купони додека купуваат онлајн. Работи беспрекорно со вашите омилени веб-прелистувачи, вклучувајќи ги Chrome, Firefox, Safari, Edge и Opera. Откако ќе се инсталира, автоматски ќе открие кога купувате во продавница што нуди враќање на готовина преку CouponCabin.

Како работи?

Користењето на CouponCabin Sidekick е неверојатно лесно. Едноставно инсталирајте ја наставката на претпочитаниот веб-прелистувач и почнете да купувате како и обично. Кога ќе посетите продавница што нуди враќање на готовина преку CouponCabin, помошникот ќе се појави во прозорецот на вашиот прелистувач. Ќе ви покаже колку пари може да заработите за таа продавница, како и сите достапни купони или зделки.

За да ја активирате понудата за враќање на готовина за одредена продавница, едноставно кликнете на копчето „Активирај го готовина“ на помошникот. Ова ќе ве пренасочи на веб-страницата на продавницата каде што можете да го завршите купувањето како и обично. По завршувањето на купувањето, CouponCabin ќе ја кредитира вашата сметка со заработениот износ на поврат на готовина во рок од 7 дена.

Доколку има достапни купони или зделки за таа конкретна продавница, едноставно кликнете на копчето „Види понуди“ за да ги видите сите на едно место.

Зошто да користите CouponCabin Sidekick?

Постојат неколку причини зошто користењето CouponCabin Sidekick има смисла:

1) Без мака: со само еден клик на копче во прозорецот на вашиот прелистувач - активирајте го Cash Back -, можете да почнете да заработувате пари додека купувате онлајн без да посетувате повеќе веб-локации или да запомните купонски кодови.

2) Бесплатно: Нема скриени такси или давачки поврзани со користењето на овој софтвер.

3) Широк избор на продавници: со преку 4k продавници кои нудат до 20% попуст на нивните производи/услуги преку овој софтвер

4) Лесен за користење интерфејс: корисничкиот интерфејс го олеснува дури и за почетниците кои никогаш претходно не користеле таков софтвер.

5) Безбедни и безбедни: Вашите лични информации се чуваат безбедни од нашите безбедни сервери, така што нема потреба да се грижите за кражба на идентитет или измама.

6) Достапна мобилна апликација: можете исто така да ја преземете нашата мобилна апликација од Google Play Store/App Store што им овозможува на корисниците пристап до сите функции што ги нуди овој софтвер од нивните мобилни уреди

Дали моите информации се безбедни?

Да! Ние ја сфаќаме безбедноста многу сериозно во Coupon Cabin; ние користиме SSL технологија за шифрирање која гарантира дека сите податоци што се пренесуваат помеѓу нашите сервери и компјутерите/мобилните уреди на корисниците остануваат приватни и безбедни. Ние не споделуваме никакви лични информации со трети страни, освен ако тоа не го бараат агенциите за спроведување на законот со судски налог/покана итн., но бидете сигурни дека имаме строги политики во однос на заштитата на приватноста на податоците.

Заклучок:

Како заклучок, Coupon Cabin им го олесни од кога било досега на купувачите како вие кои сакаат без напор начин да заработат пари додека купуваат онлајн без да мораат да одат низ повеќе страници барајќи попусти/купони итн. Со својот кориснички интерфејс поврзан со својот широк избор на продавници кои нудат ажурирани попусти/купони, дефинитивно вреди да се проба овој софтвер!

Целосни спецификации
Издавач CouponCabin
Страница на издавачи http://www.couponcabin.com
Датум на издавање 2016-05-10
Датум на додавање 2016-05-10
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и приклучоци на Internet Explorer
Верзија 1.0.6
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 58

Comments: