Coolmuster Mobile Transfer

Coolmuster Mobile Transfer 2.3.9

Windows / Coolmuster Studio / 405 / Целосни спецификации
Опис

Дали планирате да се префрлите на нов телефон, но сте загрижени како да ги префрлите вашите податоци од стариот? Не грижете се, Coolmuster Mobile Transfer е тука да ја направи вашата транзиција лесна и без проблеми. Овој моќен софтвер ви овозможува да ги префрлите сите ваши податоци помеѓу два мобилни телефони со само неколку кликања.

Coolmuster Mobile Transfer спаѓа во категоријата на комунални услуги и оперативни системи и е дизајниран специјално за луѓе кои сакаат лесен начин за пренос на нивните податоци од еден телефон на друг. Без разлика дали се префрлате од iOS на Android или обратно, овој софтвер може да ви помогне беспрекорно да ги префрлите сите ваши важни датотеки.

Компатибилност

Една од најдобрите работи за Coolmuster Mobile Transfer е неговата компатибилност со широк опсег на уреди и оператори. Совршено работи со телефони и таблети со iOS и Android OS, вклучувајќи популарни брендови како iPhone, iPad, iPod, Samsung, HTC, LG, Sony, Google, Motorola и многу повеќе.

Покрај тоа, тој е целосно компатибилен со AT&T, Verizon Sprint и T-Mobile операторите меѓу другите. Ова значи дека без разлика кој уред или оператор го користите моментално или планирате да го префрлите и во иднина; Coolmuster Mobile Transfer ве опфати.

Поддржани типови податоци

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ги поддржува речиси сите типови датотеки што можат да се префрлат помеѓу два мобилни телефони. Од контакти и текстуални пораки до дневници за повици и календари; Сафари обележува фотографии музички видеа документи апликации е-книги - речиси сè може да се пренесе со помош на овој софтвер.

Лесен за употреба интерфејс

Coolmuster Mobile Transfer е дизајниран имајќи ги предвид потребите на корисниците кои сакаат лесен за користење интерфејс кој не бара никакво техничко знаење или експертиза. Процесот на пренос на податоци помеѓу два уреди е исклучително едноставен - само поврзете ги двата уреди преку USB-кабел или Wi-Fi мрежа (ако е поддржана), изберете ги датотеките што сакате да ги префрлите со штиклирање на екранот, а потоа кликнете на копчето „Start“ за иницирање процесот.

Целиот процес трае само неколку минути во зависност од тоа колку податоци треба да се префрлат, но секогаш е доволно брз за корисниците да не чекаат долги периоди пред да почнат да го користат својот нов уред како што е предвидено!

100% Само за читање

Едно нешто што вреди да се спомене за Coolmuster Mobile Transfer е неговата политика 100% само за читање која гарантира дека нема да се прават промени без дозвола од корисникот во текот на која било фаза на пренос на датотеки помеѓу два мобилни телефони. Ова значи дека корисниците не се грижат да изгубат некоја важна информација додека ги префрлаат нивните датотеки бидејќи сè останува недопрено во текот на целиот процес!

Заклучок:

Како заклучок, Coolmuster Mobile Transfer нуди одлично решение за секој кој бара лесен начин да се префрли од една телефонска платформа на друга, без да изгуби вредни информации на патот! Со неговата компатибилност со повеќе уреди/преносители, заедно со поддршката за речиси секој тип на датотека што може да се замисли, го прави совршен избор за оние кои ја ценат практичноста едноставноста кога доаѓа управувањето со нивните лични дигитални животи!

Целосни спецификации
Издавач Coolmuster Studio
Страница на издавачи https://www.coolmuster.com/
Датум на издавање 2020-07-03
Датум на додавање 2020-07-03
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 2.3.9
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 405

Comments: