MobiKin Assistant for Android

MobiKin Assistant for Android 3.10.6

Опис

MobiKin Assistant за Android е моќен софтвер кој спаѓа во категоријата Utilities & Operating Systems. Дизајниран е да им помогне на корисниците на Android да прават резервни копии и лесно да управуваат со нивните податоци. Ако сте уморни од губење на важни датотеки од вашиот телефон, овој софтвер може да биде вашето крајно решение.

Со MobiKin Assistant за Android, можете лесно да извезувате контакти, текстуални пораки, апликации, фотографии, музика, филмови и книги од вашите мобилни телефони и таблети со Android на вашиот компјутер. На овој начин можете да ослободите повеќе простор на вашиот уред и да добивате повеќе нови датотеки без да се грижите за губење на какви било податоци.

Една од најдобрите карактеристики на овој софтвер е тоа што ви овозможува да вчитате медиумски датотеки како фотографии, музика и видеа од вашиот локален диск во вашиот уред со само неколку кликања. Ова значи дека повеќе не треба да се грижите за рачно пренос на датотеки или користење на комплицирани алатки.

Друга одлична карактеристика на MobiKin Assistant за Android е неговата способност да додава, брише или уредува какви било информации за контакт директно во програмата. Веќе не треба да поминувате низ мака со уредување на контактите на телефонот еден по еден. Со овој софтвер, сè станува многу полесно и побрзо.

Покрај овие функции, MobiKin Assistant за Android исто така ви овозможува да инсталирате или деинсталирате апликации на вашиот телефон преку десктоп компјутер со еден едноставен клик. Ова значи дека повеќе не треба да губите време барајќи апликации на Google Play Store или да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Генерално, MobiKin Assistant за Android е одлична алатка што секој корисник на Android треба да ја има во својот арсенал. Нуди широк опсег на функции што го олеснуваат управувањето со податоци на уред со Android многу полесно од кога било досега. Без разлика дали се работи за правење резервна копија на важни датотеки или ефикасно управување со контакти и апликации - овој софтвер има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач MobiKin
Страница на издавачи https://www.mobikin.com/
Датум на издавање 2020-07-03
Датум на додавање 2020-07-03
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 3.10.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 3755

Comments: