Mergix Duplicate Contacts Remover

Mergix Duplicate Contacts Remover 1.0

Windows / 4Team Corporation / 726 / Целосни спецификации
Опис

Mergix Duplicate Contacts Remover е моќна и бесплатна апликација базирана на облак која ви помага да ги отстраните дупликатите контакти и непотребните записи од вашите адресари на кој било уред. Со Mergix, можете лесно да ја исчистите вашата листа со контакти и да се осигурате дека сите ваши важни контакти се организирани и ажурирани.

Една од клучните карактеристики на Mergix е неговата способност автоматски да наоѓа и брише дупликат контакти во секоја сметка. Ова значи дека не треба да поминувате часови рачно барајќи дупликати или обидувајќи се да откриете кои контакти се најважни. Наместо тоа, Mergix ќе ја заврши сета напорна работа за вас, заштедувајќи ви време и напор.

Mergix, исто така, има можност да скенира и споредува контакти преку повеќе услуги за е-пошта, вклучувајќи ги Gmail, Microsoft Outlook, Exchange, Office 365 Mail, iCloud, Hotmail. Ова значи дека без разлика каде се складирани вашите контакти или како се создадени (на пр., увезени од друг уред), Mergix ќе може да ги најде сите дупликати, блиску соодветни и непотребни записи за контакт.

Откако Mergix ќе ги идентификува потенцијалните дупликати во вашата листа со контакти на различни услуги или уреди за е-пошта, ќе ги претстави во интерфејс кој е лесен за употреба, каде што ќе можете да ги прегледате еден по еден пред да ги споите во еден запис. Можете исто така да уредувате какви било информации за секој контакт пред да го споите со друг.

Друга одлична карактеристика на Mergix е неговата способност да бара слични контакти кои тесно се совпаѓаат, но не се точни дупликати. На пример, ако две лица имаат различни телефонски броеви, но го делат истото име или име на компанија, тогаш нашиот алгоритам може да ги смета за слични совпаѓања. Можете да ги прегледате и овие совпаѓања пред да одлучите дали треба да се спојат или не.

Спојувањето на дупликатите записи со Mergix е многу едноставно - само изберете кои треба да се спојат со штиклирање на нивните полиња на екранот, а потоа кликнете на „Спојување“. Софтверот автоматски ќе ги спои сите избрани записи во еден, додека ги чува сите релевантни информации како телефонски броеви, адреси на е-пошта итн.

Откако ќе го користите овој софтвер на сите поврзани извори како што се Windows PC/Mac/iPad/iPhone/Android уреди, ќе завршите со чиста ажурирана листа на контакти без никакви дупликати!

Севкупно, Mergix Duplicate Contacts Remover е суштинска алатка за секој кој сака да го одржува својот адресар организиран и ажуриран на повеќе платформи/уреди. Лесниот за користење интерфејс го прави достапен дури и за оние кои не се технолошки такт, додека неговите моќни алгоритми се сигурни дека ниту еден дупликат не остане незабележан!

Целосни спецификации
Издавач 4Team Corporation
Страница на издавачи http://www.4team.biz
Датум на издавање 2016-08-16
Датум на додавање 2016-05-19
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со контакти
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 726

Comments: