CopySafe Video Protection

CopySafe Video Protection 5.0

Опис

CopySafe Video Protection е моќен видео софтвер кој обезбедува најбезбедно решение за заштита од копирање на видео датотеки. Тој е дизајниран да ги заштити вашите видеа од сите методи на копирање, вклучително и PrintScreen и снимање екран. Со CopySafe Video, можете да ги дистрибуирате вашите видеа преку е-пошта, преземање или на диск со или без DRM за да спречите споделување и неовластена редистрибуција.

CopySafe Video нуди најбезбедна видео заштита на планетата која не може да се експлоатира или хакира на кој било начин. Ви овозможува да дистрибуирате видеа кои се заштитени од секаква копирање и редистрибуција. Можете да ги копирате заштитувајќи ги вашите видеа од Print Screen и целиот софтвер за снимање екран со лозинка што не може да се хакира.

Една од уникатните карактеристики на CopySafe Video е неговата способност да поставува датуми на истекување за вашите заштитени видеа што не можат да се оневозможат. Можете да го поставите истекувањето по денови или часови почнувајќи од првото отворање. Ова значи дека имате целосна контрола врз тоа кој може да пристапи до вашите видеа и колку пати може да ги репродуцира.

Со CopySafe Video, можете да ги дистрибуирате вашите видеа преку е-пошта, преземање или на диск безбедно од споделување. Ова осигурува дека само овластени корисници имаат пристап до вашата содржина додека ја штити од пиратерија.

CopySafe Video, исто така, ви овозможува да го заштитите вашето видео за безбедно гледање преку Интернет додека сте безбедни од сите копии. Ова значи дека не треба да се грижите за неовластена дистрибуција кога стримувате онлајн.

Секоја лиценца за CopySafe Video Encoder вклучува бесплатна онлајн сметка за управување со DRM за неограничен број видеа, претплатници и групи. Ова им олеснува на бизнисите и организациите со голема количина на содржина ефективно да управуваат со нивните дигитални права.

За целите на прикажување на веб-страници, достапни се различни бесплатни додатни модули за лесна интеграција и прикажување на заштитено видео на веб-страници во повеќето CMS веб-апликации како што се DNN, Drupal, Joomla, Moodle и WordPress.

CopySafe Video Player е бесплатно преземање достапно за јавноста што овозможува репродукција на заштитени медиумски датотеки дистрибуирани на кој било начин, вклучувајќи прилози за е-пошта или преземања преку веб-локации хостирани насекаде во светот.

Во заклучок:

Ако барате ефикасен начин да ја заштитите вашата вредна видео содржина од пиратерија, додека сеуште дозволувате пристап на овластените корисници, тогаш не гледајте подалеку од CopySafe Video Protection! Со своите напредни безбедносни карактеристики како заштита со лозинка и датуми на истекување во комбинација со леснотија на користење преку различни канали за дистрибуција, како што се прилозите за е-пошта и преземања преку веб-локации хостирани насекаде во светот, го прават овој софтвер совршен избор!

Целосни спецификации
Издавач ArtistScope
Страница на издавачи https://artistscope.com/default.asp
Датум на издавање 2020-07-05
Датум на додавање 2020-07-05
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 5.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: