Pdf2picture

Pdf2picture 12.2020.02

Windows / Visual Integrity / 13529 / Целосни спецификации
Опис

Pdf2picture: Врвен конвертор за графика PDF

Дали сте уморни да се борите со PDF-датотеки што нема да соработуваат со вашите апликации на Microsoft Office? Дали сакате да има лесен начин за извлекување графики и текст што може да се уредуваат од PDF-датотеки или да се трансформираат во висококвалитетни слики за вашите презентации и документи? Не гледајте подалеку од pdf2picture, врвниот PDF графички конвертор.

Pdf2picture е практична и евтина апликација која го трансформира PDF во сите стандардни графички формати на Microsoft Office. Работи или во векторски или во битмап режим, давајќи ви целосна контрола врз тоа како ќе изгледаат и функционираат вашите конвертирани датотеки. Изберете векторски режим за да извлечете графички објекти и текст што може да се уредуваат што може да се менуваат со помош на алатки за цртање во Word, Publisher, PowerPoint, Visio и други апликации на Windows. Режимот Bitmap генерира импресивни слики со висока верност кои се совршени за објавување на десктоп или веб-локација.

Една од клучните предности на pdf2picture е неговата способност да работи на секаков вид PDF-датотека. Без разлика дали се занимавате со сложен мрежен дијаграм или едноставна илустрација на графиконот, pdf2picture може брзо да го претвори во матичните формати на векторски мета-датотеки на Microsoft (WMF, EMF, SVG или EPS) за да можете да ги уредувате и објектите и текстот. Може да генерира и стандардни формати на слики (GIF, PNG, JPEG, TIFF и BMP) за објавување на десктоп или веб-локација.

Клучот за успешно користење на PDF во апликациите на Windows е да знаете со кој тип на датотека започнувате. Постојат два основни типа - векторски и растерски - секој бара различни техники на конверзија. Во векторски режим, pdf2picture може да ги извлече текстот и објектите за да можете да менувате атрибути како боја, големина или размер. Во растерскиот режим, ќе ги трансформира и векторските и растерски PDF датотеки во слики со висока верност со идеална резолуција за да ги зачините вашите документи и презентации.

Со pdf2слика, ќе додадете непроценлива алатка во вашето работно опкружување. Практична е и заштедува време. Претходно, можеби сте потрошиле часови за повторно исцртување слики или графикони во PowerPointor менувајќи ги мрежни дијаграми во Visio. Сега, ќе можете повторно да намените PDF илустрации или да менувате графикони во e-PowerPoinator .Ќе го ослободите времето што претходно го потрошивте за цртање на овие слики, а истовремено ќе ја подобрите точноста и обемот.

Покрај неговите моќни способности за конверзија, pdf2сликата е исто така неверојатно прифатлива за корисникот. Со својот интуитивен интерфејс, не ви треба посебна обука или техничка експертиза за да ја користите. letpdf2picturedothe остатокот.Толку е лесно!

Без разлика дали сте графички дизајнер, професионалец во бизнисот, студент или наставник, pdf-иктурата е суштинска алатка за секој кој работи со PDF-датотеки редовно. зошто да чекате? Преземете ја pdf icture денес и започнете со лесно да ја трансформирате вашата ПД датотека во висококвалитетни графики!

Целосни спецификации
Издавач Visual Integrity
Страница на издавачи http://www.visual-integrity.com
Датум на издавање 2020-07-05
Датум на додавање 2020-07-05
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија PDF софтвер
Верзија 12.2020.02
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 13529

Comments: