My Screen Recorder Pro

My Screen Recorder Pro 5.22

Опис

My Screen Recorder Pro е моќна алатка за снимање екран што ви овозможува да снимате што било на екранот на вашиот компјутер, вклучувајќи ја целата работна површина, прозорците, менијата, курсорите и видеото со звук. Со своите напредни функции и интуитивен интерфејс, овој софтвер е совршен за создавање видеа за обука, презентации, снимки од екранот или која било друга задача што бара снимање на активност на работната површина.

Една од најимпресивните карактеристики на My Screen Recorder Pro е неговата способност да ја снима вашата веб камера или екранот на мобилниот уред истовремено со екранот на работната површина на Windows. Ова значи дека можете лесно да креирате видеа на кои се прикажува и екранот на вашиот компјутер и вие како зборувате или демонстрирате нешто на камерата. Оваа функција е особено корисна за креирање на наставни видеа или демо снимки на производи.

Друга одлична карактеристика на My Screen Recorder Pro се неговите можности за закажување. Можете да го поставите софтверот да започнува и прекинува со снимање во одредени периоди за да не мора да се грижите за рачно започнување и прекинување на снимањата секогаш кога сакате да снимате нешто на вашиот екран. Дополнително, можете автоматски да стартувате и снимате одредена URL адреса во одредено време што го олеснува снимањето на вебинари или онлајн состаноци.

Ако безбедноста ве загрижува кога споделувате снимки со други, тогаш My Screen Recorder Pro ве опфати и вас. Софтверот ви овозможува да генерирате самостојни извршни датотеки заштитени со лозинка со датуми на истекување што значи дека само овластени корисници ќе можат да пристапат до вашите снимки.

Објавувањето снимки додека продолжувате да работите на други задачи никогаш не било полесно благодарение на способностите за повеќе задачи на My Screen Recorder Pro. Може да продолжите да работите на други проекти додека софтверот снима во заднина без никакво забележливо влијание врз перформансите.

Видеата создадени со помош на My Screen Recorder Pro се зачувани во индустриски стандардни AVI, WMV, MP4 или WebM датотеки што ги прави совршени за дистрибуција или поставување на веб-локации/блогови/платформи за социјални медиуми итн. Квалитетот на овие видеа се обезбедува врвен изгледаат фантастично без разлика од каде се гледаат.

Како заклучок, ако барате се-во-едно решение за снимање активност на работната површина, тогаш не гледајте подалеку од My Screen Recorder Pro! Неговите моќни карактеристики во комбинација со интуитивен интерфејс го прават лесен за користење дури и ако прв пат користите таков софтвер!

Целосни спецификации
Издавач DeskShare
Страница на издавачи http://www.deskshare.com
Датум на издавање 2020-09-25
Датум на додавање 2020-09-25
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за презентација
Верзија 5.22
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 26
Вкупно преземања 247471

Comments: