AudioWeb

AudioWeb 1.2.5

Опис

AudioWeb: Врвната лична аудио веб-страница за Windows

Дали сте уморни од постојано префрлање помеѓу различни аудио плеери за да ја слушате вашата омилена музика, аудио книги и подкасти? Дали сакате да има начин да пристапите до сите ваши аудио датотеки од една централна локација? Не гледајте подалеку од AudioWeb – личната аудио веб-локација за Windows.

Со AudioWeb, можете да креирате лична веб-локација на вашиот компјутер што ви овозможува да ги репродуцирате вашите MP3 аудио датотеки преку кој било веб-прелистувач. Без разлика дали сте дома или сте во движење, AudioWeb го олеснува прелистувањето, репродукцијата и обележувањето на сите ваши омилени аудио содржини.

Но, што го издвојува AudioWeb од другите MP3 плеери? За почеток, тој е одличен во репродукција на секвенцијални аудио датотеки - совршен за слушање аудио книги или подкасти. И со својот елегантен и интуитивен интерфејс, навигацијата низ вашата библиотека никогаш не била полесно.

Но, тоа не е се. Еве само уште неколку причини зошто AudioWeb е врвното лично аудио решение:

Компатибилност: За разлика од некои други веб-базирани медиа плеери кои работат само на одредени прелистувачи или уреди, AudioWeb е дизајниран да работи беспрекорно на повеќе платформи. Ќе работи на повеќето прелистувачи на кој било iPad, iPhone, Android телефон или таблет - како и на Windows или Mac работна површина.

Лесно користење: Без комплицирано поставување (не е потребно IIS!), започнувањето со AudioWeb е лесно. Едноставно стартувајте ја програмата на вашиот Windows компјутер и креирајте корисничка сметка - потоа најавете се преку кој било веб-прелистувач. Сите детали за креирање и водење веб-локација се обработуваат транспарентно во AudioWeb за вас.

Приспособување: Создадете кој било број на посебни корисници во рамките на програмата – секој со свои обележувачи и поставки. И бидејќи AudioWeb никогаш не го губи вашето место во аудиокнига (дури и ако се одјавите), продолжувањето на репродукцијата токму онаму каде што сте застанале е секогаш само на еден клик.

Флексибилност: Без разлика дали сакате да го користите само во вашиот локален рутер или да отворите порти за далечински пристап преку интернет (совршено за споделување со пријателите), нема ограничување за тоа колку далекусежен може да биде овој софтвер!

И можеби најдобро од сè? Кога се користи заедно со PodSilo од MollieSoft (кој собира и одржува подкасти автоматски), користењето на овој софтвер станува уште полесно! Можете лесно да репродуцирате епизоди директно од PodSilo преку кој било модерен веб-прелистувач!

Па зошто да чекаме? Ако сте подготвени да ја преземете контролата врз тоа како ВИЕ ја слушате вашата омилена содржина онлајн - преземете Audionet денес!

Целосни спецификации
Издавач MollieSoft
Страница на издавачи http://www.molliesoft.com
Датум на издавање 2020-07-06
Датум на додавање 2020-07-06
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 1.2.5
Барања за ОС Windows, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7

Comments: