MiniTool Video Converter

MiniTool Video Converter 2.0

Опис

MiniTool Video Converter: Крајното решение за сите ваши потреби за конверзија на видео

Дали сте уморни да се борите со видео и аудио датотеки што нема да се репродуцираат на вашиот уред? Дали сакате едноставно, лесно за користење решение за конвертирање на вашите медиумски датотеки во кој било формат што ви треба? Не гледајте подалеку од MiniTool Video Converter – најдиректното решение за конвертирање на аудио и видео датотеки во повеќе формати.

Со MiniTool Video Converter, можете лесно да го претворите звукот во видео и да конвертирате видео во аудио. Овој бесплатен видео конвертор поддржува над 1000 формати на конверзија, вклучувајќи датотеки 4K/FHD/HD MP4, MOV, MKV, AVI, WMV, M4V. Можете исто така да конвертирате висококвалитетни формати MP3, WAV, M4A, WMA, AAC и FLAC AC3.

Една од најдобрите карактеристики на MiniTool Video Converter е неговата способност да сериски конвертира повеќе датотеки одеднаш. Едноставно изберете ги датотеките што сакате да ги конвертирате и поставете го излезниот формат за секоја датотека или за сите одеднаш. Потоа, седнете и оставете го MiniTool да го стори останатото - уживајте во брзините на конвертирање без да го жртвувате квалитетот.

Без разлика дали сте професионален видеограф или само некој кој сака лесен начин да ги гледа своите омилени филмови на кој било уред што го поседува – MiniTool Video Converter ви го врати грбот. Со својот интуитивен интерфејс и моќните способности за конверзија – никогаш не било полесно да ги внесете вашите медиуми во вистинскиот формат.

Клучни карактеристики:

1) Поддржува над 1000 формати на конверзија

2) Сериски конвертирај повеќе видеа одеднаш

3) Висококвалитетен излез со брза брзина на конвертирање

4) Лесен за користење интерфејс

Поддржани формати:

Формати на видео:

MP4 (H264), AVI (XVID), WMV (WMV1/WMV2), MPEG-1/2/4,

MOV (H264), FLV (FLV1/H264), MKV (H264),

VOB(ДВД формат)/TS(MPEG-2 HD)/AVCHD(MPEG-4 AVC HD)

Аудио формати:

MP3/WAV/MKA/M4A/AAC/AC3/RMVB/AIFF/AU/MKA/FLAC/Ogg

Системски барања:

Оперативен систем: Windows XP/Vista/7/8/10

Процесор: Intel Pentium IV или повисок

RAM: 512MB RAM или повеќе се препорачува

Простор на хард дискот: потребен е слободен простор од 50 MB

Заклучок:

Како заклучок - ако барате сигурен софтвер кој може да ви помогне брзо да ги конвертирате сите видови медиумски датотеки во различни формати без губење на квалитетот - тогаш не гледајте подалеку од MiniTool Video Converter! Со својот кориснички интерфејс и моќните функции - тој е совршен и за почетници и за професионалци на кои им е потребна ефикасна алатка која брзо ги завршува работите! Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач MiniTool
Страница на издавачи http://minitool.com/
Датум на издавање 2020-07-06
Датум на додавање 2020-07-06
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10

Comments: