ZoneAlarm Anti-Ransomware

ZoneAlarm Anti-Ransomware 1.0.710

Опис

ZoneAlarm Anti-Ransomware е моќен безбедносен софтвер кој обезбедува напредна заштита од напади на откупни софтвери. Со зголемениот број на сајбер закани, од суштинско значење е да имате сигурен безбедносен софтвер кој може да го заштити вашиот компјутер и податоците од хакери. ZoneAlarm Anti-Ransomware е дизајниран да обезбеди најдобра заштита од корпоративна класа од закани од откупни софтвери.

Софтверот користи напредна технологија за да ги анализира сите сомнителни активности на вашиот компјутер и да открие какви било потенцијални напади на откупни софтвери. Ги блокира овие напади и веднаш ги обновува сите шифрирани датотеки, осигурувајќи дека вашите податоци остануваат безбедни и безбедни. Оваа функција го прави идеално решение за поединци, бизниси и организации кои бараат сигурна заштита од откупни софтвери.

Една од клучните придобивки од користењето на ZoneAlarm Anti-Ransomware е неговата леснотија на користење. Софтверот е едноставен за инсталирање и конфигурирање, што го прави достапен дури и за корисници со ограничено техничко знаење. Дополнително, тој е компатибилен со сите антивируси, што значи дека можете да го користите заедно со други безбедносни решенија без никакви проблеми со компатибилноста.

ZoneAlarm Anti-Ransomware нуди неколку карактеристики што го прават да се издвојува од другите безбедносни решенија на пазарот:

1) Напредна заштита од Ransomware: Софтверот користи напредни алгоритми за откривање на потенцијални напади на Ransomware пред тие да предизвикаат каква било штета. Ги анализира сите сомнителни активности на вашиот компјутер во реално време и веднаш ја блокира секоја злонамерна активност.

2) Автоматско обновување на датотеки: во случај нападот со откупен софтвер да успее да шифрира некои од вашите датотеки пред да бидат откриени од ZoneAlarm Anti-Ransomeware, софтверот автоматски ги враќа во првобитната состојба откако ќе се неутрализира заканата.

3) Компатибилност со сите антивируси: За разлика од некои безбедносни решенија кои може да се судрат со други антивирусни програми инсталирани на вашиот компјутер, ZoneAlarm Anti-Ransomeware работи беспрекорно заедно со другите антивирусни програми без да предизвикува никакви проблеми со компатибилноста.

4) Лесен за употреба интерфејс: Корисничкиот интерфејс на ZoneAlarm Anti-Ransomeware е интуитивен и лесен за употреба дури и за корисници кои не се технолошки такт. Не ви се потребни посебни вештини или знаење за да го инсталирате или конфигурирате овој софтвер на вашиот компјутер.

5) Заштита во реално време: Одликата за заштита во реално време гарантира дека секогаш сте заштитени од нови закани кога ќе се појават на интернет. Ова значи дека не треба да се грижите за рачно ажурирање на софтверот секогаш кога ќе има нова закана во градот.

6) Ниска потрошувачка на ресурси: И покрај моќните карактеристики, ZoneAlarm Anti-Ransomeware троши многу малку системски ресурси во споредба со другите слични производи на пазарот. Ова значи дека можете да ја извршите оваа програма заедно со други апликации без да доживеете проблеми со перформансите или забавување на вашиот компјутер.

Како заклучок, ако барате сигурна заштита од напади на ransomware по прифатлива цена без да се загрозат перформансите или употребливоста - тогаш не гледајте подалеку од ZoneAlarm Anti-Ransomeware! Со своите напредни технолошки карактеристики, како што се можностите за автоматско обновување датотеки, заедно со дизајнот на интерфејсот што е лесен за користење, го прават овој производ вреден за размислување кога денес купувате производи против откупнина на интернет!

Целосни спецификации
Издавач ZoneAlarm
Страница на издавачи http://www.zonealarm.com/
Датум на издавање 2020-07-06
Датум на додавање 2020-07-06
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Антивирусен софтвер
Верзија 1.0.710
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 351

Comments: