Hasleo BitLocker Anywhere

Hasleo BitLocker Anywhere 7.9

Windows / Hasleo Software / 3365 / Целосни спецификации
Опис

Hasleo BitLocker Anywhere е моќен безбедносен софтвер кој го обезбедува првото и најдоброто решение BitLocker во светот за Windows 10/8.1/8/7 Home, Windows 8.1/8 Core и Windows 7 Professional изданија. Со овој софтвер, можете да уживате во сите карактеристики на BitLocker Drive Encryption во овие изданија на Windows, како што се шифрирање томови (Windows C: диск или податочни партиции) со шифрирање на BitLocker диск, дешифрирање томови шифрирани со BitLocker, извоз на клуч за обновување BitLocker и стартување клуч од томови шифрирани со BitLocker и промена на лозинката за томови шифрирани со BitLocker.

Главните карактеристики на Hasleo BitLocker Anywhere вклучуваат:

Шифрирајте Windows C: диск или партиции на податоци со шифрирање на дискот BitLocker:

Со Hasleo Bitlocker Anywhere можете лесно да го шифрирате вашиот Windows C: диск или податочни партиции со шифрирање на битлокер за да ги заштитите вашите чувствителни податоци од неовластен пристап.

Дешифрирање на шифрирани томови:

Ако сте го шифрирале вашиот Windows C: диск или партиции на податоци користејќи шифрирање на битлокер, но сега сакате да го дешифрирате, тогаш Hasleo bitlocker каде било ви го олеснува тоа.

Извези клуч за враќање и клуч за стартување:

Во случај ако ја заборавите лозинката, тогаш Hasleo bitlocker насекаде ви овозможува да извезете клуч за обновување и клуч за стартување што ќе ви помогнат да ги отклучите вашите шифрирани дискови.

Променете ја лозинката за шифрирани дискови:

Ако во било кој момент во времето ако сакате да ја смените лозинката на шифриран волумен, тогаш Hasleo bitlocker каде било ви го олеснува тоа да го направите без никакви проблеми.

Лесно заклучете и отклучете ги шифрираните дискови:

Со Hasleo bitlocker каде било, заклучувањето и отклучувањето на шифрирана јачина е само прашање на неколку кликања што го прави многу погодно за користење.

Шифрирајте и стартувајте го Windows 7/8/10 со лозинка или USB-диск за стартување:

Хасело бит шкафче им овозможува на корисниците да го стартуваат својот оперативен систем Windows со користење или лозинка или клуч за стартување USB-диск што додава дополнителен слој на безбедност на врвот на веќе постоечкото шифрирање обезбедено од овој софтвер

Компатибилен со повеќе оперативни системи

Овој софтвер е компатибилен со повеќе оперативни системи, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на Windows 10/8.1/8/7, како и верзии на сервери како 2019/2016/2012/2008 што го прави едно од најразновидните безбедносни решенија достапни денес

Компатибилност со верзијата на Mac

Верзијата за Mac на Hasleo Bit Locker Anywhere им овозможува на корисниците целосен пристап за читање/запишување на нивните Mac компјутери кога пристапуваат до датотеки складирани на шифриран хард диск со бит-шкафче, правејќи беспрекорен пренос на датотеки помеѓу различни платформи.

Севкупно, Haselo BIt Locker Anywhere е едношалтерско решение кое обезбедува целосна заштита од неовластен пристап, а истовремено обезбедува функционалност за лесна употреба која обезбедува удобност на корисникот на секој чекор. Без разлика дали шифрира дискови, ги дешифрира, менува лозинки, извезува клучеви итн, сè може да се направи брзо без никакви проблеми благодарение на неговиот интуитивен интерфејс. Значи, ако заштитата на чувствителните информации е важна, тогаш не гледајте подалеку од haselo BIt Locker Anywhere!

Целосни спецификации
Издавач Hasleo Software
Страница на издавачи https://www.hasleo.com
Датум на издавање 2020-09-01
Датум на додавање 2020-09-01
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за криптирање
Верзија 7.9
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows 7, Windows Server 2016
Барања Windows 10, 8.1, 8, 7 (x86 & x64)
Цена Free to try
Преземања неделно 26
Вкупно преземања 3365

Comments: