Handy Sites

Handy Sites 1.0

Windows / David Garcia Prados / 50 / Целосни спецификации
Опис

Handy Sites е моќен интернет софтвер кој им овозможува на корисниците пристап до популарните веб-локации на различни уреди без потреба од увоз на обележувачи. Овој софтвер е дизајниран имајќи ги на ум помалку искусни корисници, особено постарите и луѓето кои им обезбедуваат услуги како што се сопствениците на Интернет кафе и библиотеки.

Со Handy Sites, можете лесно да пристапите до вашите омилени веб-локации без да морате да ги запомните нивните URL-адреси или да поминувате низ мака со увоз на обележувачи. Софтверот доаѓа со кориснички интерфејс кој го олеснува користењето за секој, без оглед на нивната техничка експертиза.

Една од клучните карактеристики на Handy Sites е неговата способност да отвора популарни веб-локации на различни уреди. Без разлика дали користите десктоп компјутер, лаптоп, таблет или паметен телефон, овој софтвер гарантира дека имате брз и лесен пристап до сите ваши омилени страници.

Друга одлична карактеристика на Handy Sites е нејзиниот фокус на пристапноста за помалку искусни корисници. Софтверот е дизајниран имајќи ги предвид постарите лица, што им го олеснува навигацијата и користењето без никаква конфузија или фрустрација.

Покрај тоа што е лесен за корисникот и е достапен, Handy Sites нуди и широк избор на популарни веб-локации во различни категории како што се вести, забава, спорт и друго. Ова значи дека без разлика кои се вашите интереси, ќе можете да најдете нешто што одговара на вашите потреби.

Handy Sites, исто така, обезбедува дополнителен слој на безбедност, дозволувајќи им на корисниците да блокираат одредени веб-локации да не се појавуваат во нивната листа. Оваа функција може да биде особено корисна за родителите кои сакаат да се погрижат нивните деца да не пристапуваат до несоодветна содржина на интернет.

Севкупно, ако барате интернет софтверско решение кое е и лесно за корисниците и достапно додека нуди широк избор на популарни веб-локации низ различни категории, тогаш не гледајте подалеку од Handy Sites!

Целосни спецификации
Издавач David Garcia Prados
Страница на издавачи https://es.linkedin.com/in/davidgarciaprados/en
Датум на издавање 2016-06-28
Датум на додавање 2016-06-28
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Разно
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања .NET Framework 2
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 50

Comments: