Free GIF Viewer

Free GIF Viewer 1.0

Windows / Media Freeware / 61022 / Целосни спецификации
Опис

Бесплатен прегледувач на GIF - врвна алатка за прегледување анимирани слики

Дали сте уморни од тоа што не можете да гледате GIF анимации на вашиот уред? Дали сметате дека е фрустрирачки што вашиот оперативен систем не го поддржува овој популарен формат на датотека? Не гледајте подалеку од Free GIF Viewer, едноставна и ефективна алатка која им овозможува на корисниците лесно да гледаат висококвалитетни анимирани слики.

Без разлика дали користите компјутер, мобилен телефон, iPod или подлога, бесплатниот прегледувач на GIF може да се инсталира брзо и лесно. И со неговиот кориснички интерфејс и импресивната брзина на прикачување, гледањето анимирани датотеки никогаш не било попријатно.

Една од истакнатите карактеристики на бесплатниот прегледувач на GIF е неговата вградена функција за zip/unzip. Ова е особено корисно кога се работи со поголеми датотеки, бидејќи овозможува брзо и лесно компресија и декомпресија без потреба од дополнителни апликации или софтвер.

Но, можеби најважно, бесплатниот прегледувач на GIF е неверојатно флексибилен. Компатибилна и со Internet Explorer и со iTunes, оваа лесна алатка може да се користи на широк опсег на уреди без да влијае на перформансите.

Конкретно за професионалците за графичка анимација, Free GIF Viewer е суштинска апликација која ги обезбедува сите придобивки од гледањето GIF слики без никакви проблеми. И со големина од само 1,64 MB, нема да зазема вреден простор ниту на вашиот уред.

Па зошто да чекаме? Преземете бесплатен прегледувач на GIF денес и почнете да уживате во сите придобивки од оваа моќна, но едноставна алатка!

Целосни спецификации
Издавач Media Freeware
Страница на издавачи http://www.mediafreeware.com
Датум на издавање 2016-07-11
Датум на додавање 2016-07-11
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Прегледувачи на слики
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 61022

Comments: