Laser Show Pack for Laserworld Showeditor

Laser Show Pack for Laserworld Showeditor 1.1

Windows / Laserworld Group / 86 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате моќен и разноврсен софтвер за ласерско шоу, тогаш Laser Show Pack за Laserworld Showeditor дефинитивно вреди да се провери. Овој софтверски пакет е дизајниран да работи беспрекорно со Laserworld Showeditor, обезбедувајќи им на корисниците пристап до широк опсег на ласерски емисии во формат на датотека *.heb.

Со преку 50 бесплатни ласерски емисии вклучени во овој пакет, корисниците можат лесно да го најдат совршеното шоу кое одговара на нивните потреби. Без разлика дали барате нешто блескаво и што привлекува внимание или нешто посуптилно и пософистицирано, сигурно ќе има шоу што одговара на сметката.

Една од одличните работи за овој софтверски пакет е неговата флексибилност. Емисиите може да се репродуцираат такви какви што се или да се менуваат според вашите специфични барања. Ова значи дека можете да го приспособите секое шоу за да одговара на вашите уникатни потреби и преференции.

Рамките се исто така обезбедени во формат на датотека *.heb, што го олеснува нивното интегрирање во постоечкото поставување. Дополнително, датотеките за прикажување доаѓаат како датотеки *shw и *.seq, што значи дека може лесно да се увезат во други програми доколку е потребно.

Севкупно, ако барате лесно за употреба, но моќно софтверско решение за ласерско шоу кое овозможува пристап до широк опсег на висококвалитетни ласерски емисии, тогаш не гледајте подалеку од пакетот Laser Show за Laserworld Showeditor. Со својот кориснички интерфејс и обемната библиотека со претходно направени емисии, овој софтверски пакет сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби и ќе ги надмине вашите очекувања!

Целосни спецификации
Издавач Laserworld Group
Страница на издавачи https://www.laserworld.com
Датум на издавање 2016-07-14
Датум на додавање 2016-07-13
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за презентација
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Laserworld Showeditor
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 86

Comments: