SoftMaker FreeOffice

SoftMaker FreeOffice 2016

Windows / SoftMaker Software / 2788 / Целосни спецификации
Опис

SoftMaker FreeOffice: The Ultimate Business Software Suite

Дали барате моќен и доверлив канцелариски пакет што нема да ви ги уништи парите? Не гледајте подалеку од SoftMaker FreeOffice, бесплатниот канцелариски пакет „направен во Германија“ кој содржи се што му треба на добар канцелариски пакет. Со своите апликации богати со функции, бескомпромисна компатибилност со датотеките на Microsoft Office и молскавично брзи перформанси, FreeOffice е врвниот избор за бизниси од сите големини.

FreeOffice TextMaker: Зборов процесор богат со карактеристики

FreeOffice TextMaker е моќен процесор на текст кој верно чита и пишува датотеки на Microsoft Word. Со својот интуитивен интерфејс и широкиот опсег на функции, TextMaker го олеснува создавањето документи со професионален квалитет за кратко време. Без разлика дали пишувате писма, извештаи или предлози, TextMaker има се што ви треба за да ја завршите работата.

Некои од клучните карактеристики на FreeOffice TextMaker вклучуваат:

- Поддршка за сите главни формати на датотеки

- Широк опсег на опции за форматирање

- Напредни алатки за уредување табели

- Вградена проверка на правопис и проверка на граматика

- Функционалноста за промени во песната

- PDF извоз директно од програмата

Со овие функции и повеќе на вашите прсти, нема ограничување за тоа што можете да постигнете со FreeOffice TextMaker.

FreeOffice PlanMaker: Табеларен лист компатибилен со Excel

Ако треба да креирате сложени работни листови или длабински да ги анализирате податоците, не гледајте подалеку од FreeOffice PlanMaker. Овој софтвер за табеларни пресметки компатибилен со Excel ви овозможува лесно да креирате дури и најсложени работни листови. Со својот напреден уредувач на формула и алатки за графикони, PlanMaker го олеснува визуелизирањето на вашите податоци и извлекувањето увид од нив.

Некои од клучните карактеристики на FreeOffice PlanMaker вклучуваат:

- Поддршка за сите главни формати на датотеки

- Над 350 вградени функции за пресметка

- Напредни алатки за графирање

- Стожерни табели за анализа на големи збирки на податоци

- PDF извоз директно од програмата

Без разлика дали управувате со буџетите или ги анализирате податоците за продажба, FreeOffice PlanMaker има сè што ви треба за да напредувате.

FreeOffice Presentations: The Presentation Graphics Software

Кога станува збор за создавање прекрасни презентации кои го привлекуваат вниманието на вашата публика, не гледајте подалеку од FreeOffice Presentations. Овој графички софтвер за презентации беспрекорно се справува со датотеките на PowerPoint, истовремено обезбедувајќи фантастични ефекти што ќе ги направат вашите презентации да се издвојуваат од толпата.

Некои од клучните карактеристики на FreeOffce Presentations вклучуваат:

-Поддршка за сите главни формати на датотеки

-Широк опсег на распоред на слајдови

-Вграден графички уредник

-Транзиции на слајдови и анимации

- PDF извоз директно од програмата

Со овие функции што ви се на располагање заедно со многу други достапни преку оваа апликација; ништо не го спречува секој кој сака нивните презентациски вештини да се подигнат!

Молња-брзи перформанси и бескомпромисна компатибилност

Едно нешто што го издвојува бесплатниот канцелариски пакет на Softmaker од другите бесплатни алтернативи е неговата молскавична изведба. Од секојдневни писма до софистицирани пресметки до убави презентации - секоја задача завршува за миг! И за разлика од другите бесплатни канцелариски пакети кои може да имаат проблем при отворањето на датотеките на Microsoft Office или да имаат проблеми со компатибилноста кога ги зачувуваат назад во нивниот оригинален формат; Решението на Softmaker нуди бескомпромисна компатибилност со сите три главни апликации (Word Processor/Spreadsheet/Presentation Graphics), така што корисниците можат да работат самоуверено знаејќи дека нема да изгубат форматирање или содржина за време на процесите на конверзија!

Леснотија за користење и преносливост

Друга одлична карактеристика за бесплатниот канцелариски пакет на Softmaker е колку е прифатлива секоја апликација! Секој од нив обезбедува интуитивен интерфејс што ја прави навигацијата едноставна дури и ако некој претходно не користел сличен софтвер! Дополнително; корисниците можат да го копираат целиот овој пакет на нивниот USB флеш драјв за да можат да го однесат каде и да одат без да им треба инсталација на други компјутери - совршено ако некому му треба пристап додека патува помеѓу различни локации!

Добијте ги вашите раце на врвниот деловен софтверски пакет на Softmaker денес!

Во заклучок; дали некому му треба алтернативно решение затоа што не сака/не може да си дозволи скапи услуги засновани на претплата како Microsoft Office ИЛИ едноставно сака нешто полесно, но сепак исполнето со целосна функционалност - тогаш не гледајте подалеку од врвниот деловен софтверски пакет на Softmaker – СЛОБОДНА КАНЦЕЛАРИЈА! Нуди сè што им е потребно на големите/малите бизниси, вклучително и способности за обработка на текст богати со функции (Text Maker), создавање/уредување табеларни пресметки компатибилни со excel (Plan Maker), извонредно креирање/уредување графики за презентации (Презентации) плус молскавично брзи перформанси низ- на-плочата во голема мера се должи на бескомпромисната компатибилност со типовите на датотеки на MS Office, како и на неверојатно лесен/пренослив корисник! Па зошто да чекаме? Започнете денес со преземање на овој неверојатен пакет сега преку нашата веб-страница денес!!

Целосни спецификации
Издавач SoftMaker Software
Страница на издавачи http://www.softmaker.com
Датум на издавање 2016-07-13
Датум на додавање 2016-07-13
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 2016
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 2788

Comments: