GVJackApp

GVJackApp 2.10

Опис

GVJackApp - Крајното решение за комуникации

Дали сте уморни да плаќате високи такси за вашата домашна телефонска услуга? Дали сакате да уживате во придобивките од целосно опремената услуга за домашен телефон во фиксна линија без да се скршите? Не гледајте подалеку од GVJackApp, револуционерниот софтвер кој ви овозможува бесплатно да користите кој било адаптер за телефон magicJack или magicJack Plus dongle со Google Voice и обичен телефон!

Со GVJackApp, можете да уживате во сите карактеристики на традиционалната фиксна телефонска услуга, вклучувајќи чекање повик, ID на повикувач, говорна пошта и многу повеќе. И најдобро од сè, тоа е потполно бесплатно! Се што ви треба е истечен/искористен/нов телефонски адаптер magicJack или magicJack Plus dongle и компјутер со достапна USB-порта.

Користењето на GVJackApp е лесно. Едноставно приклучете го вашиот клуч на magicJack или magicJack Plus во USB-портата на вашиот компјутер и преземете ја и инсталирајте ја програмата „GVJack“ App. Потоа најавете се користејќи која било сметка за е-пошта и лозинка на Gmail. Кога ќе слушнете дека вашиот телефон ѕвони, тој е подготвен да започнете со БЕСПЛАТНИ телефонски повици.

И ако во кое било време сакате да се вратите на користење на вашиот magicJack во неговата оригинална форма, едноставно затворете ја програмата „GVJack“ App и исклучете го вашиот уред. Тоа е толку едноставно!

Но, GVJacksApp не е само заштеда на пари на домашната телефонска услуга - таа исто така нуди неспоредлива погодност. Со неговиот лесен за користење интерфејс и интуитивни контроли, остварувањето повици никогаш не било полесно. И бидејќи користи технологија Google Voice, нема такси за долги релации или роаминг - дури и кога се јавувате на меѓународно ниво!

Па зошто да чекаме? Преземете ја GVJacksApp денес и почнете да уживате во бесплатната целосно опремена домашна телефонска услуга во стил на фиксна линија во 3 лесни чекори!

Целосни спецификации
Издавач PCPhoneSoft
Страница на издавачи http://www.pcphonesoft.com
Датум на издавање 2016-07-15
Датум на додавање 2016-07-15
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 2.10
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 30465

Comments: