HofoSetup

HofoSetup 3.0.1

Опис

HofoSetup - Лесен за употреба градител на инсталациски пакети

Ако сте развивач на софтвер, знаете колку е важно да креирате инсталатер кој е лесен за користење и остава добар прв впечаток. HofoSetup е моќна алатка која ви овозможува да креирате прекрасно анимирани инсталатери со само неколку кликања. Многу е полесен за користење од другите слични алатки и работи брзо, што го прави совршен избор за програмери кои сакаат брзо да создадат инсталатери со професионален изглед.

HofoSetup може да се инсталира со помош на еден од неговите сопствени инсталатери. Сè што треба да направите е да изберете дестинациона папка, доколку не сте задоволни со стандардната, и да кликнете на едно копче. Процесот на инсталација трае само неколку моменти. HofoSetup е достапен во бесплатни и платени верзии и може да се користи на Windows XP, Vista, Win 7, Win8 и Win 10.

За да изградите пакет за инсталатер користејќи HofoSetup, сè што треба да направите е да наведете некои детали за вашата програма, како што се нејзиното име и бројот на верзијата, заедно со локацијата на нејзината изворна папка или главната извршна датотека или приспособена датотека за продолжување. Можете исто така да поставите излезна патека за инсталаторот заедно со стандардните поставки за патеката за инсталација, како и да додадете приспособени кратенки или да увезете елементи во регистарот.

Стилот на инсталатерот може да се избере на истиот прозорец каде што се достапни едноставните копчиња Следно и Назад за да се прегледаат одделно пред да се финализира изборот. Со кликнување на опцијата Преглед ќе се стартува избраниот инсталатер за да можете да симулирате процес на инсталација со избирање на дестинационата папка и кликнување на копчето Инсталирај ако сакате.

HofoSetup овозможува прилагодување и на вашите сопствени инсталатери! Можете да користите неколку JPG/PNG слики од вашата локална папка додека ја менувате иконата на датотеката за поставување или додавате текст на договорот за лиценца лесно за неколку минути!

Создадените инсталатери работат доста брзо, делумно поради тоа што се прекрасно анимирани што ги прави визуелно попривлечни од другите слични комунални услуги денес!

Како заклучок: ако барате лесен-за-користење, создавач на инсталациски пакети кој создава прекрасни анимации додека е побрз од повеќето други денес таму, тогаш не гледајте подалеку од HofoSetup!

Целосни спецификации
Издавач Hofosoft
Страница на издавачи http://www.hofosoft.com
Датум на издавање 2016-07-19
Датум на додавање 2016-07-19
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за инсталација на софтвер
Верзија 3.0.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 102

Comments: