SilverFast Plustek Scanner Software

SilverFast Plustek Scanner Software 8.8.0 r5

Windows / LaserSoft Imaging / 7536 / Целосни спецификации
Опис

Софтвер за скенер SilverFast Plustek: врвно решение за професионална обработка на слики

Дали сте уморни од користење на софтверот на производителот што доаѓа со вашиот скенер? Дали сакате да го извлечете максималниот квалитет од вашиот уред и да ги надминете резултатите од софтверот на производителите? Не гледајте подалеку од софтверот за скенер SilverFast Plustek.

Поединечно приспособен на моментално околу 340 различни модели на скенери, SilverFast го истакнува максималниот квалитет од кој било уред и јасно ги надминува резултатите од софтверот на производителот. Со професионално управување со бои, индивидуални профили на бои за секој скенер, индивидуални негативни профили, интегрирана Auto-IT8-Calibration, ефикасно отстранување прашина и гребнатини со iSRD и SRDx, како и алатки за автоматска и рачна оптимизација - SilverFast има се што треба да преземете вашата игра за скенирање на сосема ново ниво.

Без разлика дали сте професионален процесор на слики или почетник кој ужива во нивните аналогни слики и има намера да ги задржи во дигитална форма - SilverFast нуди двоен интерфејс за основни и стручни поставки што ги исполнува сите очекувања. Плус, корисните филмови на QuickTime визуелизираат колку е лесно да се користи овој моќен софтвер.

SilverFast е достапен и за Mac и за Windows оперативни системи. Може да се користи како самостоен софтвер или како додаток за Photoshop. И ако тоа не беше доволно - како дел од нашиот Archive Suite и концептот на RAW податоци без загуби - SilverFast ги зачувува вашите слајдови, филмски ленти, слики од Kodachrome и фотографии со сите податоци што може да се снимат како датотеки со слики со RAW податоци. Ова може да го вклучи дури и инфрацрвениот канал за подоцнежно отстранување на прашина и гребнатини.

Со своите напредни функции како што се функцијата за повеќекратна експозиција (MEF), селективна корекција на боја (SCC), адаптивна обнова на бојата (ACR), сребрена брза HDR студио 8 (64 битна) и поддршка за HDR студио 8 (32 бита); silverfast архивски пакет 8; silverfast ai студио 8; silverfast се плус 8; silverfast se 8; Технологијата NegaFix® која автоматски ги претвора негативните во брилијантни позитивни - нема ограничување за тоа што можете да постигнете со оваа моќна алатка на вашите прсти!

Па зошто да чекаме? Надградете го денес на софтвер за скенер SilverFast Plustek – врвно решение за професионална обработка на слики!

Целосни спецификации
Издавач LaserSoft Imaging
Страница на издавачи http://www.silverfast.com/
Датум на издавање 2016-07-19
Датум на додавање 2016-07-19
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 8.8.0 r5
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања Supported Plustek scanner
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 7536

Comments: